2777
2789
عنوان

شما بودین جواب دوستتون رو چی میدادین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 27 پست
خجالت میکشم ۲۰ سالمه بچه های کوچیکتر از من همش بیرونن بعد من تا دم در نمیتونم برم

نوع شخصیتشون چجوریه ؟ شما که بیشتر شناخت دارید ازشون بنظرتون بهش حقیقت رو بگید درک میکنه یا ممکنه مسخرتون کنه ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه من ۲۰ سالمه یه کافه یا پارک رفتن که این حرفا رو نداره

اعتماد خانواده تو جلب کن که بدوننن دختر عاقلی هستی خطایی نمیکنی کم کم اجازه میدن 

منم شب یلدا شدم ۲۳ ساله 

۱۷ سالگی ازدواج کردم ۲۰ سالگی مادر شدم الان دخترم ۳ سالشع 

انقد رفیق داشتم که نگو همه جون جونی 

هیچ کدوم برام نموندن رفیق خیلی حسوده به خانواده خودت بچسب برات خانوادت میموننن❤️

گاهی کافه رفتن و اینا عیبی نداره بنظرم خیلی هم خوبه 

خانوادت از رفیقت خوششون نمیاد یا کلا نمیزارن بیرون بری ؟؟

فقط خدا
اعتماد خانواده تو جلب کن که بدوننن دختر عاقلی هستی خطایی نمیکنی کم کم اجازه میدن منم شب یلدا شدم ۲۳ ...

بحث اعتماد نیست خانوادم کلا خیلی حساسن اصلا نمیذارن حتی از دانشگاه اسنپ بگیرم برگردم

تو تاپیک قبلم هم گفتم کلا تو همه چی گیر میدن

بحث اعتماد نیست خانوادم کلا خیلی حساسن اصلا نمیذارن حتی از دانشگاه اسنپ بگیرم برگردمتو تاپیک قبلم هم ...

این طوری حساسم خوب نیست بلاخره باید تو اجتماع باشی و تنها جایی رفتن یاد بگیری که بتونی از پس خودت بر بیای

خواهر شوهرای منم مثل تو بودن خانواده حساس بودن جایی نمی‌رفتن

الان که نزدیک ۳۰ سالشونه تنهایی جایی نمی‌رن خیلی میترسن 

ولی من ن برعکس تنها تا آمریکا میرم و میام 🙃

فقط خدا