2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 169 پست
الان بچه هاتون چند ساله ان؟ دومی جنسیتش چیه؟بعد دنیا اومدن دومی؟ نمیرسیدین وقت بزارین برا دخترتون؟

پسرم ۸ سالشه دخترم ۳ونیم دخترسومیمم ۷ماهه اخه من سر بچه سومم خوردم زمین باردار بودم پام شکست ویار شدیدم داشتم جراحی شدم نمیتونستم به کارای دخترم برسم ولی الان خوبم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الان بچه بزرگم ۱۰ سالشهکوچیکه ۴شوهرم از بچگی اینو دعوا کرده ولی قربون صدقه دومی میرهحالم ازش بهم ...

جنسیتشون چیه عزیزدلم 

فعلا که دخترم تنهاس زیاد شوهرم دعواش نمیکنه 

یعنی اجازه نمیدم همچین کاری کنه مث شیر پشتشم من میترسم خودم ندونستن و نخواسته کاری کنم از جانب من کمبودی پیش بیاد براش

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

تو غذاخوردنش که حتما باید بخوره و یا غذاشو تموم کنه.. یا چیزی که دوست نداشت اما براش مفید بود رو اجب ...

ای خدا 

دقیقا مثل من 😭

دختر منم لاغره و خوراکش خیلی کمه 

من همیشه سخت گیری میکنم وقتی غذا نمیخوره عصبانی میشم 🥺🥺😢😢

خدا مرگم‌بده

یعنی سر دومی بیخیال تر شدین؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

پسرم ۸ سالشه دخترم ۳ونیم دخترسومیمم ۷ماهه اخه من سر بچه سومم خوردم زمین باردار بودم پام شکست ویار شد ...

خداروشکر که الان حالتون خوبه عزیزم انشالله همیشه سلامت باشین و بالا سر بچه هاتون ❤️

من الان بچه بزرگم ۱۰ سالشهکوچیکه ۴شوهرم از بچگی اینو دعوا کرده ولی قربون صدقه دومی میرهحالم ازش بهم ...

خودت خیلی خیلی بهش محبت کن

یه برخورد وتشر  حسابی به همسرتون بزنین.... 

دلیل این رفتار همسرتون ازخودش بپرسید. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
میشه بگید چیکار میکردن اذیت میشدین؟

اصولا کمالگرایی و... برای بچه های اوله

همیشه بیست بشن

همیشه بهترین باشن

همیشه درست ترین رفتار رو داشته باشن

در اوج تناقض های زن و شوهر بچه اول میادش

هیچ تجربه ایی هم اونا ندارن

و متاسفانه بابت تعصبی ک توی ایران هست کسی حاضر به اموزش دیدن نبودن....

کوچیکترین مثال برای بچگیمه

مادرم منو مجبور کرد تا از دوستان صمیمیم توی اول نوجوونی جدا بشم و وارد سمپاد با همون تیزهوشان بشم 

شانس بدمم توی ازمونش قبول شده بودم

هی منو کلاس میبرد و....

نوجوونی من کلا از این کلاس به اون کلاس گذشت

بچه بودم کلاس موسیقی رفتم مربیش به مادرم گفت استعداد داره حیفه بذار ادامه بده

مادرم نذاشت

از درس و زندگی هم دوره دبیرستان افتادم زورش نمیرسید دیگه بهم نگهم داره توی اون مدرسه

در صورتی ک الان برای خواهرم

یا هماهنگی اینکه کجا دوستاش درس میخونن تا یه وقت تنها نباشه مدرسه انتخاب کرد

یا بهش فشار نیاره

استرس یه وقت نگیره

نگران نباشه

یادمه بهم میگفت برا دبیرستانشم میفرسته هنرستانی چیزی تا بهش فشار نیاد😐😂

ما ک بزرگ شدیم و دیگ مشغول کار و زندگیم

ولی رد کارای عجیب غریبشون رو ما موند

اصولا کمالگرایی و... برای بچه های اولههمیشه بیست بشنهمیشه بهترین باشنهمیشه درست ترین رفتار رو داشته ...

اره واقعا باید بچه رو فرستاد سمت چیزی که استعداد و علاقشو داره متاسفانه قبلا فقط به درس تاکید میشد