2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 169 پست
بچه های من فاصله شون ۹ ساله من اشتباهم این بود که سر بچه ی اولم سنم کم بود هیچی نمی دونستم هم خودم ا ...

عزیزم فاصله سنی من و خواهرم هم نه سال هستش من بعد از به دنیا اومدنش بدترین ضربه ها خوردم و شاید نصف مشکلات اخلاقی الانم برمیگرده به اون دوران خواهش میکنم به دخترتون زیاد توجه کنید . بیشتر مهر بورزید

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم الان سه رو تموم کرده کم کم میخوام اتاقشو جدا کنم که وقتی دومی اومد زیاد اذیت نشه😢پس چجوری ...

ببین میتونی جداش کنی برا من که از من جدا نمیشه.

وقتی پسرم میخوابه😂بهترین فرصته چه عصر چه شب چه صبح زود...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
زیاااادبچه اولم همه با من بودن هاشو بخاطر بعدی از دست دادهتنها کلاس رفت تنها مدرسه رفت گردش نرفت و.. ...

آخی عزیزدلم با خوندن کامنتا دلم گرفت و از تصمیمم مطمئن تر شدم که دوومی رو اصلا نیارم با اینکه دخترم همش تنهاست ومیگه نینی بخریم باهم بازی کنیم

انقدر دلم براش میسوزه که تا الان دومی رو نیاوردم🥴🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم فاصله سنی من و خواهرم هم نه سال هستش من بعد از به دنیا اومدنش بدترین ضربه ها خوردم و شاید نصف ...

من از ترسم از همون اول بیشتر توجه م به دخترم بود باردار بودم دخترمو می‌بردم خرید اول برای دخترم خرید می کردم بعد می بردمش سیسمونی می گفتم تو انتخاب کن برای داداشت چی بخریم دخترم خیلی خوشحال می شد 

من از اولش خودم دخترمو می بردم مدرسه و میاوردمبعد زایمانم  فقط  تا ۵ روز استراحت کردم شوهرم میبرد بعد ۵ روز دخترم می گفت می خوام با مامان برم دلم طاقت نیاورد خودم می بردمش مدرسه خلاصه که از لحاظ محبت و توجه براش کم نزاشتم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من الآنم که بچه اولم و باردارم شوهرم میگ بچه دوم هم بیاریم به شوخی 

کلی دلم میسوزه واسه بچم میگم نه باید بچرو ترو خشک کنم 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اره اگه فاصله سنیشون کم باشه همینطوریه.باردارید؟فاصلشون چقدره؟

آره باردارم ۵سال فاصله سنیشونه پسرم بینهایت منو دوس داره روزی هزاربار دستمومیبوسه بغلم میکنه با اینکه مادرخوبی براش نیستم😢 الانم بچه تو شکممو خیلی دوس داره اگه کارکنم میگه نکن اون اذیت میشه ولی میترسم نکنه اذیت بشه وقتی بچه دنیا بیاد😭

آخی عزیزدلم با خوندن کامنتا دلم گرفت و از تصمیمم مطمئن تر شدم که دوومی رو اصلا نیارم با اینکه دخترم ...

عریزم همه چی بستگی به رفتار والدین داره منم دو تا بچه دارم ولی سعی کردم از اولی غافل نشم . یکی دو ماه اول یکم سخت بود تا براش توضیح بدم و ثابت کنم که مامان و بابا رو از دست نداده . تواین دوران پدر هم نقش مهمی داره.  مثلا یکی دو ماه اول که من نمی تونستم بیرون برم باباش می بردش ولی از دو ماهگی به بعد خودم هم می رفتم شده یه ساعت.  باباش بیشتر براش وقت می زاشت تا دومی هم یکم بزرگتر شد و تونستن ارتباط برقرار کنن . پیش دبستانی ش رو هم خودم می بردم درسته واسم سخت بود ولی می گفتم نباید اومدن دومی تو کار اولی مشکل ایجاد کنه .  الان پسرم میگه سومی و چهارمی رو هم بیار تا تعدادمون زیاد بشه 😅 

عین شوخررررر من همش میگه تو بزرکی این کوچیکه درحالی ک همش 5سالشه بزرگهدعواش میکنه بعد زرتی بغلش میکن ...

تخم نفرتو میکاره 

بچه اول در حالت عادی با تولد بچه دوم حس میکنه محبت والدینش رو از دست داده وقتی والدین هم بذارنش تو اولویت دوم بچه اول چقدر احساس تنهایی می کنه

وای واقعا خیلی موافقم همین طوره واسه همین الان اصلا نمیدونم رفتارشم چجوری باید باشه و چجوری بتونم به ...

فقط خواهش میکنم هر لحظه هر تصمیمی خواستی بگیری به این فکر کن تو مادری و وظیفه داری دربرابر بچه دوم صبور باشی 

اما بچه دوم هیچ وظیفه ای برای فدا کاری کردن و صبوری کردن نداره.

این جمله تو بزرگتری پس کوتاه بیا ظالمانه ترین جمله ایه که میشه به بچه اول گفت.

بله، به خاطر بی تجربگی ها و نادونی هام تو تربیت بچه اولم.. (مخصوصا سخت گیری و بکن، نکن هام😔

عزیزمممم 😢😢

فاصلشون چقد بود 

بعد اومدن دومی شرایط چجوری بود 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨