حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من از اول تحت نظر دکتر بودم همه چکاپارو دادیم اسپرم و یونو و عکس رنگی و... بعد حدود یکسال
فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه
چون یبار دکتر بهمگفت تخمکگزاریت مشکلی نداره منطمی دیگع نگفت تنبلی داری فقط گفت برو عکس رنگی و ازمایش اسپرم همسرکه من ۲ ماه بود اقدام بودم گفتم بزار زمان بگدره حامله نشدم برم