2777
2789
عنوان

می‌خوام از کارم انصراف بدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم باید دنبال کار بگردم استرس این چیزا رو دارن 

مسافت ، محیط امن، همکارا، ساعت کاری و حقوق 

اصلا نمیدونم از کجا باید کار میدا کنم آگهی ها مطمئن باشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
آخه مدیرم گفته یک ماه زودتر خبر بدم که میرم

نمیشه بهش بگی دنبال کار میگردی هر وقت پیدا بشه میری  .؟

فوقش میگه همین الان برو

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
منم باید دنبال کار بگردم استرس این چیزا رو دارن مسافت ، محیط امن، همکارا، ساعت کاری و حقوق اصلا نمید ...

من چند ماه دنبال کار بودم تا این جور شد 

ولی فکر نمی‌کردم اینقدر عذاب آور باشه 

منم همین شرایطو داشتم نه ساعت کار ۴۵۰۰ حقوقش سفته میخاس قرارداد یکساله سه روز رفتم دیدم نمیتونم تحم ...

منم ۸ تومن حقوقه ولی ماهی ۲٫۵۰۰ هزینه رفت و آمدم میشه 

غذا هم با خودمه 

عملا ماهی ۵ تومن برام میمونه 

من چند ماه دنبال کار بودم تا این جور شد ولی فکر نمی‌کردم اینقدر عذاب آور باشه

🥺🥺🥺🥺

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
واقعا از همه نظر تحت فشارم روزی ۶ ساعت تو راهم ، مدیرم اصلا درک نمیکنه فکر کن صبح ساعت ۵ میرم که ۸ ا ...

اسی آدم میمیره ک اون موقع 

اول شغل پیدا کن بعد

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین