2777
2789
عنوان

وقتایی که شوهرم نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 25 پست
ممنونم عزیزم.من دلم نمیاد چیزی بهش بگم میترسم یچیزی بگم دلشو بشکنم.طفلکم مادر نداره جرات ندارم دید ت ...

متوجه نشدم یعنی چی ک مادر نداره

حس ششمم و دوره جامع سواد و سیاست رابطه رو گذروندم برای تراپی شما😚برای اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید.

نع دیگه من نهایتا دوساعت آزاد میزارم بعدش همه باید هرچی ریختن جمع کنن وگرنه میوفته گردن خودم.انصافا ...

اره خب کمک میکنه.

شاهان که ۹ سالش بیشتر نیست دختر منم تقریبا دوسالشه.

ولی خوب باهم مچ شدن خونه میشه دو از جون طویله از بس اشغال میریزن.

یه سطل میگیرم دستمون به حالت مسابقه که کی بیشتر جمع میکنه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر من قانون های خونه رو از بره ....هر جی دلش بخواد بازی میکنه میاره وسط تا یک ساعت الی ۲ ساعت بعدش خودش همرو عین روز اول میزاره جاش ...بسیار تمیز و مرتب و منظم هستش الحمدلله....خیلی هم تو کارای خونه کمک من میکنه بیشتر طی میزنه و گرد گیری😄 آب دادن به گلدون ها مون همه اینا با خودشه 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
شیمیایی بود نفهمیدم چی بود اوایلی بود که عمل کرده بودم خودش سقط شد

اهان 

خدا بهتون سلامتی بده انشالله 

خدا حفط تون کنه 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز