2777
2789
عنوان

از اینکه مجردم خیلی دلم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 77 پست
منم ۱۷ سالمه طرف ما هم دخترا زود شوهر میکنن اکثر دوست و آشناهام شوهر کردن و چندین نفرشون هم طلاق گرف ...

دقیقا منم مثل توام 

خیلی بهم تیکه میندازن یا نگاهاشون متوجه میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اونایی که خواستگار ندارن به اینا بله میگن😂

نه والا جزو دختر خوشگلامونم بودن . ولی انقد به فکرش بودن هم‌ن ترم اول بله دادن 😂 حالا میبینم کار درستو اونا کردن .

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

منتظر بودم بگی ۴۰ و خورده ای سن داری تا دیدم ۲۰ سالته فقط

نمیدونم چطور بگم ولی تو محله و فامیل ما همه زیر بیست ازدواج میکنن یعنی من یادمه کلاس دهم بودم عروسی دوستام میرفتم 

خوشم نمیاد از این جور ازدواجا

من تایید نمیکنم اینجوری بدون شناخت رو . ولی عجله نکن خیلی خواستگار خواهی داشت. به خودت برس و اجتماعی باش ایشالا بهترین برات پیش میاد

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

چقد دلم میخواست زمان به عقب بر میکشد و جای الان تو بودم اونوقت درسمو میخونم و برا آیندم تلاش میکردم و برهدفام میجنگیدم حیف که از سر بچگی اشتباهایی میکنیم که قابل جبران نیست بخدا حیفه زود ازدواج نکن سنت واقعا پایینه به نظرم 28یا سی بهترین سنه برا ازدواج چه آرزوهایی که به باد رفت با ازدواج غلط

نمیدونم چطور بگم ولی تو محله و فامیل ما همه زیر بیست ازدواج میکنن یعنی من یادمه کلاس دهم بودم عروسی ...

تو محله شما همه بیکلاسن 

باکلاس پدرته که قدرش رو نمیدونی

میگه دخترم معلمه منتظر یه کیس خیلی خوبه تا بدتت

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند