2777
2789
عنوان

تحصیل پزشکی در سی وسه سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 41 پست
نمیدونم من که ۲۸ سالمه پرستاری میخوام ولی خیلی دودلم نمیدونم چکار کنم واقعا همه جیز به وقت خودش خوبه ...

دودل نباش عمر میگذره چه بخای چه نخای هرکاری دلت میگه انجام بده

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دارم برای کنکور میخونم هدفم پیراپزشکیه ولی میم نخونم چه فایده ای داره الان دیگه

لیسانس دیگه داره؟؟

من قبلنا میخاستم بخونم برای پرستاری حتی امسال فکرش بودم ولی وقتی فکر میکنم ۴ سال بخونی. برای کنکور درس های فیزیک شیمی ریاضی اعصابم نمیکشه.

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
اتفاقا دیره هر چیزی تو وقت خودش قشنگه

خوبه که همه آرزوهات با خودت به خاک ببری چون دیر شده 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
لیسانس دیگه داره؟؟من قبلنا میخاستم بخونم برای پرستاری حتی امسال فکرش بودم ولی وقتی فکر میکنم ۴ سال ب ...

الان قبولی اسون شده امسال حدود۱۶ هزار نفر پزشک میخوان

الان قبولی اسون شده امسال حدود۱۶ هزار نفر پزشک میخوان

اشتباه دیگه پزشکی باید قبولیش سخت باشه با جون مردم سر کار دارند‌. من بالای ۳۰ هستند فوقش ارشد بخونم ‌پرستاری خیلی دوست دارم. ولی برم با ۱۸ ساله ها سر کلاس بشینم سمه

به نظرم پزشکی کلا ارزششو ندارع ۱۵ سال اگه پشت هم بری فقط طول می‌کشه تحصیلشو تموم کنی ارزش هم احترتم هم نمیزارن کلی فشار هم هست حقوق اندک هم میدن همه چیشم سنگینه زورم میگن شهر دور افتاده باشی که کتک هم میزنن 

۱۵ سال تحصیل فقط حالا از ای گل دراومدنو بقیه چیزاش هیچی معروف شیو... 

بزاری هر کاری ده برابر پزشک پولدار تر میشی 

پزشکی فقط برا کسایی از ته دل علاقه دارن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
اشتباه دیگه پزشکی باید قبولیش سخت باشه با جون مردم سر کار دارند‌. من بالای ۳۰ هستند فوقش ارشد بخونم ...

مجبوری دیکه برای رسیدن به رشته دلخواهت 

بیشتر پزشکا سهمیه ای هستن عزیزمخصوصا متخصصین گرامی

اشتباه دیگه پزشکی باید قبولیش سخت باشه با جون مردم سر کار دارند‌. من بالای ۳۰ هستند فوقش ارشد بخونم ...

تو کلاس یکی دو نفر سه نفر ۱۸ سالشون بقیه همه بالای ۱۸ ان 

ربطی نداره

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
مجبوری دیکه برای رسیدن به رشته دلخواهت بیشتر پزشکا سهمیه ای هستن عزیزمخصوصا متخصصین گرامی

هییییی. همه چی پارتی 

والا دوستم میگه کلی سم بالا کلاسمون داره