2777
2789
یبوست داری ؟

دفع ناقص هست قرص میخورم شکمم کار میکنه...

ولی دو ماه دچار همورویید خارجی شدم غذا رعایت نکنم یا نزدیک پریودم اذیت میکنه. گاهی کمی میره تو ولی گاهی بیرونه زیاد. مثلا نزدیک پریود خونم میاد. 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
برای همورویید خارجی خوبه ؟؟؟اخه رو بخاری میشینم ارامش بگیرم بعد از دفع .

نمیدونم گلم میخوای امتحان کن

چون من برای عفونت نشستم روش ولی اگه با گرما آروم میشی انجامش بده

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افتضاحن افتضاح محصول بهداشتی به این افتضاحی ندیده بودمبهترین محصولات لافارر و سینره هستن

چی بگم والا بعد قیمتاشون واقعا بالاست اصلا نمیشه به این مارک های نتورکی اعتماد کرد

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

نمیدونم گلم میخوای امتحان کنچون من برای عفونت نشستم روش ولی اگه با گرما آروم میشی انجامش بده

اخه اجرو شنیده بودم. بخاطر همون‌ . ولی میترسم. بخاری امنیتش بیشتره

اخه اجرو شنیده بودم. بخاطر همون‌ . ولی میترسم. بخاری امنیتش بیشتره

خب رو آجر باید حوله بندازی ک نسوزی دختر

تا حالا تو ۵۰ تا تاپیک شایدم بیشتر گفتم. درمان قطعی و صددرصد عفونت واژن فقط زاج سفید هست

اینم خوبه منم امتحان کردم

اولین بار گذاشتم 

یه ترشح و عفونتی ازم خارج میشد تا چند روز که نگو

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

دفع ناقص هست قرص میخورم شکمم کار میکنه...ولی دو ماه دچار همورویید خارجی شدم غذا رعایت نکنم یا نزدیک ...

ببین یه پودری هست اسمش پی برنه اونو هر روز بخور اصلا یبوست نمیشی 

برای خانمهای باردار میدن عوارض هم نداره کاملا گیاهیه

یه مدت مثلا ۶ ماه  یبوست نشی کم کم درست میشه 

[QUOTE=365605849]منم مجردم و همیشه خدا عفونت دارم واقعا کلافه شدم آخه میگن فقط متاهلا عفونت مکرر دارن پس درد ما چیه 

من دکتر رفته بودم میگفت عفونت داری کیست داری تنبلی تخمدان داری. تازه خونریزیم هم کم بود لکه بینی داشتم.

دکتر قرص داد کرم داد. بد نبود خارش و ترشح پنیری خوب کرد.ولی سفیدی و خارش بود.

شربت نیلوفل از نت سرچ کن اون خوبه‌ . اب زیاد بخور یه مدت شورت نپوش دامن بپوش شبها موقع خواب شورت نپوش بدنت هوا بخوره‌ بمرور خوب میشه. قرص فمی لاکت جعبه صورتی تو یخچال نگهداری میشه اگر اسمشو اشتباه نگفته باشم از داروخانخ بخر باکتری پروبیوتیک اونجا رو متعادل میکنه