2777
2789
عنوان

بنظرتون موهام کوتاه کنم یا پشیمون میشم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 45 پست

من هربار موهامو کوتاه کردم پشیمون شدم ولی اینقدر همسرم موی کوتاه دوست داره و تعریف میکنه که واقعا فاز برم میداره و پشیمون نمیشم دیگه

بنظرم یه تنوع بده و دو سه بار تکرار کن تا کمتر بشه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هربار موهامو کوتاه کردم پشیمون شدم ولی اینقدر همسرم موی کوتاه دوست داره و تعریف میکنه که واقعا فا ...

شوهر منم همینه عاشق موی کوتاهه،من تو حاملگی با ماشین زدم بازم بلند شده بود پسرونه زدم

شوهر منم همینه عاشق موی کوتاهه،من تو حاملگی با ماشین زدم بازم بلند شده بود پسرونه زدم

منم شوهرم اینجوریه نمی دونم چرا😀

ولی خودم راحتم😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
نمیدونم چرا نمیتونم دل بکنم از موهام

قرص فیتو اگر می تونی بخر مصرف کن عالیه