2777
2789
عنوان

استرس کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 28 پست
بله ، خیر میخونما ولی انگار نمیخونم کلا ناامید ناامیدم

ولی کلی وقت داری ناامید نباش اصلا🥲

انتظار آدم را عوض می‌کند عزیزِ من.آدمیزاد در مسیر انتظار طولانی، تبدیل به فرد دیگری می‌شود.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منممم هیچوقتتت هیچوقت این همه فشار روم نبوده دارم از بین میرم

🥲💔

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

عزیزم ایشالا قبول میشی ،حق شما این نبود خیلی در حقتون اجهاف شد😔😔😔

خیلی برام دعا کنین لطفا خیلی حالم بده خیلی سختی دارم می کشم🥲🥲

انتظار آدم را عوض می‌کند عزیزِ من.آدمیزاد در مسیر انتظار طولانی، تبدیل به فرد دیگری می‌شود.
نه ندارم هیچی وقت نمونده منم از قبل هیچی یادم نمیاد دیگه ولی مطمئنم شما میتونی موفق بشی لطفا ادامه ب ...

دوستم پارسال اینموقع شروع کرد پزشکی قبول شد تو می تونی:))

وقت کمهذولی خیلیا تو همین تایم کم شروع کردن ورتبه شدن

کاش منم ی روز تاپیک بزنم بگم قبول شدم تموم شدد

دوستم پارسال اینموقع شروع کرد پزشکی قبول شد تو می تونی:))

من نمیدونم چی در انتظارمه فقط به این فکر میکنم اون لحظه تمام این خستگیا تموم میشه مهم نیست ده سال دیگه بیست سال دیگه یروز نفس راحت میکشم 

خیلی ممنونم 

مطمئنم امسال سال خوبی براتون خواهد بود:)

من نمیدونم چی در انتظارمه فقط به این فکر میکنم اون لحظه تمام این خستگیا تموم میشه مهم نیست ده سال دی ...

امیدوارم همه مون حالمون خوب بشه‌‌..

منممم هیچوقتتت هیچوقت این همه فشار روم نبوده دارم از بین میرم

برو دکتر حتما

اگه پزشک صلاح دونست پراپرانول بخور

هر چیزی که مانع درس خوندن و ارامشت میشه رو باید از بین ببری

برو دکتر حتمااگه پزشک صلاح دونست پراپرانول بخورهر چیزی که مانع درس خوندن و ارامشت میشه رو باید از بی ...

میرم دارو می خورم فایده نداره