2777
2789
عنوان

از اول سال حتی یکبار هم پسرم املا نگرفته ازش معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 87 پست
نشانه ش امروز درس دادن نشانه هارو بلده ترکیب بلد نیست

عزیزم هر شب بازد جدول ترکیب کار کنی باهاش 

به ما گفتن از اول سال هرشب بلا استثنا جدول ترکیب باید داشته باشن طوری شده که بچه ها خودشون میرن درسای بعدی حرف جدیدو میپرسن سریع ترکیب میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا بنظرم مدارس غیر انتفاعی خیلی بد و داغونن پسر من غیر انتفاعی میخونه برداشتن برا هر نشانه ای دست ...

ولی دولتی بدتره بنظر من کاش میذاشتم‌ غیرانتفاعی 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
پسر جاریم اولیه هر شب املا میگه یبارم پسرش به اون املا میگه. بساطی دارن طفلیا😄

من اصلا دیشب املا گفتم پسرم گفت املا یعنی چی 😭

روخوانی فارسیش عالی عالی البته حفظ کرده بیشتر چون کاملا مشخصه ریاضیش هم خوبه فقط وقتی میگم بنویس مثل ...

خودتون هم می گیرد حفظ کرده، هر روز و هر روز چندین بار جدول ترکیب های دوتایی مثل با، ب‍َ، بو و..... رو کار کنید .

بعد برید سراغ کلمات درس و بخش های اونها رو کار کنید. مثلاً رَم ، رَد 

بعد از اون خواندن کلمه ای مثل مادَرَم رو راحت تر و بدون حفظ کردن خواهد خواند.

می تونین کلمات را به صورت بخش بخش و هر بخش رو با یک رنگ بنویسید و ازش بخواهید رنگی رنگی بخونه. 

بله عزیزم معلم کلاس دوم دخترم معرفیش کرده دخترم الان با اون میخونه استاندارد بازی هم هست بچه خسته نم ...

پولش که خوبه 

من کتاب مشق تاک هم گرفتم 

خودتون هم می گیرد حفظ کرده، هر روز و هر روز چندین بار جدول ترکیب های دوتایی مثل با، ب‍َ، بو و..... ر ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون 

جدول بخش و صداکشی زیاد کار میکنم باهاش خداکنه راه بیفته استرس خفم کرد 

معلوم نیست چکار میکنه معلم ک درس بچه ها رو هم واگذار میکنه ب والدین!خب بیشعور حروم خور اون حقوقی ک م ...

وای ما کتاب مشق جدا هم گرفتیم هر شب میشه بالای پنج صفحه 

خیلی ممنونم از راهنماییتون جدول بخش و صداکشی زیاد کار میکنم باهاش خداکنه راه بیفته استرس خفم کرد

یادتون باشه جدول ترکیب رو به صورت نامرتب و در هم بپرسید. اگر به ترتیب (ستونی یا ردیفی) بپرسید بعد از مدت کوتاهی حفظ می کنه. بنابراین یک ترکیب از بالای جدول یک ترکیب از پایین جدول ، یک ترکیب از وسط و .... بپرسید.