2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 227174 بازدید | 3725 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم 🥲💔ندیدم برای فروزن نیست ؟

نیمدونم والا

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

اسی خیلی جذابی خدایی شکل خارجیاس چهرت قدر خودتو بدون حیفه ارزش خودتو خیلی آوردی پایین من خیلی حرص خوردم قیافه هاتون دیدم وچتهاش یادم میاد چرا اجازه دادی اینجوری باهات حرف بزنه با این که توصدی اون سی حتما امشب بخودت قول بده بندازی سطل آشغالی با یه هم سطح خودت برو گلم

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اسی لینک همین تاپیکو براش بفرست تا ده روز جلو آینه نمیره😂حداقل یکم از گندی که زدی جبران شه

وای😂😐اتفاقا دوستش هم میگفت بهش ما دو تا این قدر زشتیم کسی نزدیکمون نمیاد:)

عزیزم هر دوتاتون رو دیدم

توروخدا عجله نکن و کامل از قلبت بیرونش کن موردهای خیلی خوبی بعدا میاد سر راهت این چیه اخه....حتی اگر یک درصد کارت جور بشه به عاقبت این کار فک کن که همش می کوبه تو سرت و میگه تو اومدی سمت من و آویزونم شدی

کمیل نیس اسمش؟

نه حمید😂

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!