2777
2789
عنوان

از نظر شما مادر شوهر و خواهرشوهر چه اخلاق و خصوصیاتی داشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 34 پست
دغدغه ی هرکسی برای خودش قطعا اهمیت داره و ناراحتیش هم طبیعیهمن جای شما نیستمولی یادمه دخترم که به دن ...

من خواهرشوهرم اصلا از رو نمیره

حتی همسرمم خیلی جدی یه بار گفت دیگه درمورد غذای بچه چیزی نگو که کم بده یا زیاد بده

باورت میشه فرداش یه سر اومد در خونه مون کاری داشت اون وسطا گفت به بچه چیزی بده گرسنه اس🤦‍♀️

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
وای خیلی بدم میادمن خیلی مراعات حالشونو میکنم فقط اینو ازشون خواستم ولی واقعا نمیتونن درک کننیا لپشو ...

وقتی سرما خوردن اصلا نه برو خونه شون نه بیا، جدی میگم ، مریضی بچه به نظر من خط قرمزه

من مامان خودمم بخواد بیاد بدونم مریضه اجازه نمیدم میگم خوب شدی بیا چند روز بمون قدمت سر چشم ولی الان بچه م میگیره ازت، البته الان دیگه نمیگیم همه اطرافیانمون خودشون میدونن دیگه مریض باشن نه دعوت میکنن نه خودشون میان، 

ما خودمونم رعایتشونو میکنیم

من الان ماه ششم بارداریمه، بدجوری سرما خوردم دخترم از مدرسه آورده ویرسشو، جون میکنم و کارامو کارای خونه و بچه و شوهر و همه رو میکنم ولی به مامانم نگفتم بیاد کمکم چون مریض میشه یوقت

آدما رو باید عادت دادبه قانون زندگی خودمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله روانت، اون انرژی که باید بذاری برا زندگیت خیلی مهمهدور بشید بازم میتونه امنیت باشه براشون اونو ز ...

مهربون هستم ولی کیه که قدر بدونه😅

شوخی کردم ولی خب دلم واسشون میسوزه اونا در نظر خودشون کار بدی انجام نمیدن ولی وقتی من ناراحت میشم فکر میکنن قیافه میگیرم و اخلاقم خشکه

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
وقتی سرما خوردن اصلا نه برو خونه شون نه بیا، جدی میگم ، مریضی بچه به نظر من خط قرمزهمن مامان خودمم ب ...

من دقیقا همینه رفتارم

با خانواده خودم خداروشکر خیلی راحتم قبل اینکه من بگم نیایید اونا نمیان و رعایت میکنن رودروایسی نداریم

حتی خودمم وقتی مریض بودم فاصله گرفتم و ماسک زدم تا خانواده شوهرم بفهمن که برای خودشون هم همینم

ولی بازم درک نمیکنن

خواهر شوهرم با آبریزش فراوان و صدای تو حلقی اومد خونم گفت آب سرد خوردم گلوم گرفته سرما نخوردم🤦‍♀️

یا مادرشوهرم رو تازه همسرم از دکتر اورده بود سرماخوردگی شدید گرفته بود

بین سرفه هاش پسرمو میبوسید

یعنی داشتم سکته میکردم هیچی هم نمیتونستم بگم

مهربون هستم ولی کیه که قدر بدونه😅شوخی کردم ولی خب دلم واسشون میسوزه اونا در نظر خودشون کار بدی انجا ...

ادامه بده چهارچوبت رو میپذیرن بلاخره

از نظر من واقعا مهربونی تعارف نبود🤗

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وقتی سرما خوردن اصلا نه برو خونه شون نه بیا، جدی میگم ، مریضی بچه به نظر من خط قرمزهمن مامان خودمم ب ...

البته یادم رفت یه خسته نباشید جانانه برای شما مامان خانوم

ادامه بده چهارچوبت رو میپذیرن بلاخرهاز نظر من واقعا مهربونی تعارف نبود🤗

وقت گل نی بله انشالله😅

ممنونم مهربونی از خودته نرگسی

کرم داره

من مثبت فکر میکنم شاید با داشتن فوق لیسانس هنوز هم آداب اجتماعی بلد نیست🤦‍♀️

من دقیقا همینه رفتارمبا خانواده خودم خداروشکر خیلی راحتم قبل اینکه من بگم نیایید اونا نمیان و رعایت ...

بگو!! چرا نمیتونستی بگی؟ 

از بچه واجب تر چی داریم؟ به همسرت بگو بگه

تعریف کن براشون که مثلا بچه ی دوستمو یه آدمی که سرماخورده بوسیده بچه ده روز بیمارستان خوابیده دور از جون همه بچه ها باشه واقعا، بگو مریضی خیلی زیاد شده برای بچه ها و این حرفا

بگو!! چرا نمیتونستی بگی؟ از بچه واجب تر چی داریم؟ به همسرت بگو بگهتعریف کن براشون که مثلا بچه ی دوست ...

اگه رک بگم حس میکنم ناراحت میشن

و اینکه خیلی در لفافه و اینا گفتم درک نمیکنن یا حتی نمیخوان درک کنن🤦‍♀️

بین دل رحمی و روان ناسالم خودم موندم