2777
2789
عنوان

حسابدارا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 32 پست
کلاس بیرون طی یکی دو ماه هرگز با تحصیلات اکادمیک و مفهومی دانشگاه برابری نمیکنهگ شاید همه دردس دانشگ ...

عزیزم من بخام دوره حسابداری برای شرکت برم چی پیشنهادتونه؟؟.

همین امروز بعم گفتن همکاران بهتره 

شما نظرت چیه 

عزیز صد درصد مهارت مهمه ولی بعضی شرکتا مدرک تحصیلی میخان کنارشبرای شرکت دوره سپیدار همکاران برو یاد ...

مجبور؟ ینی اجباره واسه بانک ازمون بدیم؟؟

۱۹ عزیزم تازه ترم یکم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از توضیحاتت.. پس دانشگاهو برم همونجاهم بعنوان کارآموز فعالیت کنم..؟

اولویتت حداقل تا سال سوم فقط دانشگاه باشه. یعنی تمام مطالب کتاب رو عمیق و مفهومی درک کن.نه اینکه حفظ کنی بری نمره بگیری

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم من بخام دوره حسابداری برای شرکت برم چی پیشنهادتونه؟؟.همین امروز بعم گفتن همکاران بهتره شما نظر ...

دوره نرم افزار؟ سپیدار فعلا خیلی جاها استفاده میشه. ولی سپیدار و همکاران و راهکاران یه بیس داره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
سعی کن معدلت بالا ۱۶ کنیا من نمیدونستم تو استخدامی ا مثل بانک فهمیدم مهمه

بله میدونسم ک واس بانک باید هم لیسانس باشه هم معدا بالا..

ولی فقط واسه اونایی ک میخوان تو بانک‌کار کنن؟ یا منی ک حسابدار میخوام بشمم مهمه؟

مجبور؟ ینی اجباره واسه بانک ازمون بدیم؟؟۱۹ عزیزم تازه ترم یکم

نه جانم 

منظورم اینه اگر خاستی کارمند بانک بشی یا ازمون دولتی شرکت کنی حتما معدلت باید بالا ۱۶ باشه 

اگر شرایط مالیشو داری برو خودتو بیمه تامین اجتماعی کن سابقه داشته باشی 

الان با ۱۲ درصد بیمه کن ماهی ۸۰۰ بده 

بعدا ۱۸ درصد کن 

سابقه بیمه خوبه داشته باشیا بعضی ازمون ها سابقه بیمه تامین میخان

نه جانم منظورم اینه اگر خاستی کارمند بانک بشی یا ازمون دولتی شرکت کنی حتما معدلت باید بالا ۱۶ باشه ا ...

نمیدونم دارم یا ن حقیقتا😂 ولی خب اگرم  نداشته باشم فعلا نمیتونم وضعیت مالیمون اوکی نیست ..

خب کدوم و برم ؟؟بنظرت چند جلسه هست ؟؟بعدش میتونم استخدام تو شرکت بشم ؟؟

فرقی نداره

بستگی به اموزشگاهش داره. یک‌ماه و نیم تا دو ماه

میتونید تو جاهای کوچیک کار پیدا کنین. 

مرسی عزیزم.. واقا دو دلم الان نزدیک۸ میدم شهریه دانشگاه.. خب میگم همینو بیشتر کنم بدم برم کلاس زودتر ...

خوب کاری میکنی برو زودتر کار کن 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.