جدی؟ در رابطه با اختلال دو قطبی شنیده بودم ولی نمیدونستم حقیقت داره ی فیلم دیدم راجبش
نه مثل فیلما و به اون شدت نیست که کلا دوتا آدم متفاوت باشم یا خاطرات شخصیت ام جدا باشه
اینجوری که دوتا حالت مختلف دارم بعضی روزا شاد و پر انرژی هستم مخصوصا توی جمع ولی بعضی وقتا شدیدا افسرده منزوی و به فکر خودکشی دوتا رفتار مختلف دارم که باعث آزار خودم هست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون وقت این بیماریه مگه ...؟!دکتر رفتین براش . ببخشیدا خوب آدم گاهی خیال پردازی به سرش میزنه دیگه..( ...
نه اکثر روانشناس ها شناختی نسبت به این موضوع ندارن توی یک گروه درمانی عضو بودم الان تقریبا خوب شدم زیاد انجام نمیدم بیماری نیست اختلال هست که اجازه نمیده به کارهای دیگه برسی چون مدام داری خیال پردازی میکنی و انگیزه و هدف رو از آدم میگیره اما اگه بتونی کنترلش کنی روی کارهای روزمره و زندگیت تاثیر آنچنانی نزاره اوکیه بعضی وقتا میتونه مفید باشه مثلا برای نویسنده ها