2777
2789
عنوان

عمل لیزیک پی آر کی پنجشنبه میخوام انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اطمینان داده بهتون حتما همینجور میشه هربار چکاب بشید می‌بینید نمره چشتون هی داره کمتر میشه من چک ...

خداروشکر عزیزم 

ممنون که تو تاپیک من اومدین خیلی لطف کردین

از هفته دوم میشه رفت بیرون ؟

بعد ک لنز پانسمان رو در اوردن میشه رفت بیرون اما باید حتما عینک دودی بزنی 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
آره من تا یک ماه تاری دید داشتم یه شب عصرش چشمم خوب بود با ماشین رفتم بیرون خونه خواهرم یهو چشمام دو ...

دقیقااا منم همچین اتفاقی برام اوفتاد یک ماه اول روزا دیدم یکم خوب میشد شبا تار دکتر هم همچین اتفاقی برات میوفته دیگه قطره ها هم عوض می‌کنه بهتر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
قرنیه های نازک و دارای قوز مثل من اطلاع ندارید که چه نوع عملی میشه کرد ؟؟

قوز قرنیه رو عمل نمیکنن و همینطور قرنیه های خیلی نازک رو. شما باید بری سراغ لنز برای حذف عینک

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
دقیقااا منم همچین اتفاقی برام اوفتاد یک ماه اول روزا دیدم یکم خوب میشد شبا تار دکتر هم همچین اتفاقی ...

ممنون 

یچییزی به نظرتون میتونم برم سر جلسه امتحان یه نفر سوال بخونه برام

یا حتی نمیتونم تا اونجا برم؟؟؟؟؟؟ 

هزینش اصلأ برام مهم نیست فقط آرزومه از شر عینک و لنز راحت بشم 15 ساله عینک میزنم خسته شدم واقعا نمیک ...

نمیدونم عزیزم 

به منم گفتن اسمایل کن ولی هزینش برام بالا بود 

حتما برو پیش دکتر میر افتاب یا دکتر هاشمی

بهترین دکتر های نور هستن

خداروشکر عزیزم ممنون که تو تاپیک من اومدین خیلی لطف کردین

قربونت عزیزم اصلا استرس نداشته باشید عمل سخت و دردناکی نیست شاید عین عمل یکم بی حال بشید بخاطر کارایی ک میکنن اما خیلی راحته باید صبور باشید یک ماه ممکنه طول یک ماه نوشته هارو تار ببینید طبیعیه 

دکتر بهم گفت روزا تاری دیدتت کمتره شبا بیشتر میشه اینا همه طبیعیه قطره هاتون حتما سر ساعت استفاده کنید دیدی سوزش  داشتی یا آبریزش مخصوصا ک من خیلی اذیت شدم بخاطرش اشک مصنوعی بیشتر بریزید هفته اول خیلی خیلی رعایت کنید حتما یکی ازتون باید مواظبت کنه بیرون رفتین هم حتما عینک دودی بزنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قوز قرنیه رو عمل نمیکنن و همینطور قرنیه های خیلی نازک رو. شما باید بری سراغ لنز برای حذف عینک

کاشت لنز دائم منظورتونه؟؟

نمی‌دونید هزینش چنده ؟؟

اگر اینم بشه خوبه خداکنه حداقل این روش برام جواب بده

کاشت لنز دائم منظورتونه؟؟نمی‌دونید هزینش چنده ؟؟اگر اینم بشه خوبه خداکنه حداقل این روش برام جواب بده

بله و همینطور لنزهای نسل جدید که الان اسمشون رو یادم رفته. باید بری فوق تخصص قرنیه اونها حتما برات راهی دارن

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕