2777
2789
عنوان

معلم جذاب و دوستداشتنی

75 بازدید | 8 پست

معلم جذاب که خیلی دوستش داشتین بنظرتون از طرف همه کلاس دوسداشتنی بوده

یا بازم کسایی بودن که اذیت کنن و مسخره کنن و اینا...

میخوام بدونم اینکه همه کلاس دوستت داشته باشن به عنوان معلم ممکنه؟

من دبیرم

همیشه معلمی برام جذاب بود که بچه ها ازش حساب میبردن یا خیلیی تکالیفشو مرتب انجام میدادن چون جدی بود

اما درکنارش مهربون هم بود

اون معلمی که همههه بچه ها همیشهه دوسش دارن معلم نیست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من‌ پار سال کنکور دادم 

سال دوازدهم همه معلما اذیت کردن ما رو اصلا همکاری نمیکردن به جز ی نفر 

همه اون ی نفر دوست داشتن تا اینکه نهایی دادیم و گفتن واااای خانوم فلانی باید بیشتر بهمون سخت میگرفت😐

من همیشه از اون معلمم ممنونم که همکاری داشتن با ما 

منظورم اینکه نمیشه از نظر همه عالی باشید

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
من‌ پار سال کنکور دادم سال دوازدهم همه معلما اذیت کردن ما رو اصلا همکاری نمیکردن به جز ی نفر همه اون ...

من بخاطر این موضوع تپش قلب و لرزش دست گرفتم و واقعا دارو لازم شدم

چون همیشه یه عده هستن اذیت میکنن هیچ سالی مورقبول همه نیستم

یعنی اوضاع طبیعیه و من الکی فکرای منفی میکنم؟

همیشه معلمی برام جذاب بود که بچه ها ازش حساب میبردن یا خیلیی تکالیفشو مرتب انجام میدادن چون جدی بودا ...

چقدر جالب

برای چی معلم نیست

من خیلی میترسم کسی سرکلاسم کمی ناراضی باشه

خمیازه بکشه

معترض باشه به کارم

کلا خودمو میبازم

یعنی همه معلما همچین مورداییو سرکلاس تجربه میکنن یا فقطذمعلمای حوصله سربر اینجورن

من بخاطر این موضوع تپش قلب و لرزش دست گرفتم و واقعا دارو لازم شدمچون همیشه یه عده هستن اذیت میکنن هی ...

بله عزیزم 

نمیشه که از نظر همه عالی باشید 

آدما که همه مثل هم نیستن سلایق و شخصیت هر کی متفاوته 

رئیس دانشگاه ما میگفت موقع ارزشیابی اساتید اگه همه امتیاز کامل بدن ما شک می کنیم😁 چند نفری باید امتیاز کمتری بدن

شما دبیر چی هستید؟ منم دانشجو معلمم

بله عزیزم نمیشه که از نظر همه عالی باشید آدما که همه مثل هم نیستن سلایق و شخصیت هر کی متفاوته رئیس د ...

من رشتم دینیه

تفکر و اینجور درساهم میگیرم

راستش حالم

خیلیییی بده

متوجه احترام یه عده شدم یه عده هم بی احترامی میکنن

و یک بار بی توجهی و بی احترامی من کاملااا مضطرب میشم

یعنی واضحه که تند حرف میزنم تپش قلب و لرزش حتی...

همین کارام همون یه عده هم که بهم احترام گذاشتن دارم از دست میدم

همش خودمو با معلمای دیگه مقایسه میکنم ..

از بچه ها نظر میخوام(بنظرم اشتباه کردم)روشون باز شده بهم گفتن شوخی نمیکنی گپ نمیزنی

درستم میگن من چوندمضطربم همین نمیذاره شوخ و خندان باشم

بلدم نیستم چطور بخندم که کلاس مسخره بازی نشه...

من رشتم دینیهتفکر و اینجور درساهم میگیرمراستش حالمخیلیییی بدهمتوجه احترام یه عده شدم یه عده هم بی اح ...

عزیزم 

همین که تعدادی از دانش آموزا با شما ارتباط گرفتن و خوششون اومده یعنی شما مشکلی ندارید 

اگه یکم استرستون کنترل بشه بقیه بچه ها هم ارتباط میگیرن🧡