2777
2789
عنوان

بعد هفت سال دوستم مث اون قربون صدقم رفت قلبم وایساد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 95 پست
خیلی سخته آدم هیچوقت یادش نمیره الکیه که میگن فراموش میشه این روزا خیلی بدجور یادش افتادم الان ۱۱سال ...

عزیزم اینو یادتون باشه پسرا نود درصدشون فقط برا رابطه میرن طرف دخترا  اگر دختر راه داد که خوبه نیازشون برطرف میشه راه نداد میرن سراغ بعدی تا شرایطشون جور بشه برا ازدواج یه دختر افتاب مهتاب ندیده رو بگیرن اصلا سر از عشق و عاشقی در نمیارن نمونش همین دوست ایشون که برگشته گفته چیزی نشده چند مدت با هم بودین تموم شد در حالی که این دختر اسیبب دیده و هیچ وقت یه زندگی نرمال نمیتونه داشته باشه همیشه یه چیزی اون ته ذهنش باقی میمونه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت الان اوکی ای؟ ازدواج کردی؟واقعا یعنی بعد 11 سالم ادم یادش نمیره

بستگی داره به اینکه باز یه ادم خوب پیدا کنی یا نه 

و خب هرچی سن بالاتر میره اون اشتیاق عشق و عاشقی از بین میره

مادرش سرطان داشت خیلی نمیتونست جلوشون وایسه میترسید مادرش بمیره

مشخصه خیلی صاف و ساده ای

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خودت الان اوکی ای؟ ازدواج کردی؟واقعا یعنی بعد 11 سالم ادم یادش نمیره

نه اصلآ اوکی نیستم یه آدم‌افسرده پر درد حتی نشد یه روز به یادش نباشم😭😭 من‌چون خیلی احساسی ام اینجوریم شاید کسی مثل من نباشه ☹😔😭😭

از من گذشت و من نیز از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود😔
واییییی ی بار یکی از دوستاش استوری گذاشت ازدواج کرد با دوستش خیلی صمیمی بودم فکر نمی‌کردم ازدواج کنه ...

😭😭😭من الان فرجه هاست اومدم شهرمون گوشه گوشه ش خلطره دارم باهاش

اخی🥲♥️

اسی یه سوال ازت بپرسم تاپیک های برات رو‌خوندم از چاله افتادی تو چاه چرا از یه رابطه غلط بازم انتخاب اشتباه کردی ؟؟؟؟ یعنی چی قصد ازدواج ندارم چرا اجازه بدی به پسر ازت سو استفاده کنه و بره 

اسی یه سوال ازت بپرسم تاپیک های برات رو‌خوندم از چاله افتادی تو چاه چرا از یه رابطه غلط بازم انتخاب ...

کات کردم همزمان با من با چهار پنج نفر دیگه م بود

☹️☹️خواستم خالم خوب شه از تنهایی در بیام بدتر شد

کات کردم همزمان با من با چهار پنج نفر دیگه م بود☹️☹️خواستم خالم خوب شه از تنهایی در بیام بدتر شد

اصلا شک نکن که اشتباه میکنی چون تو یه موقعیت بدی هستی و فقط میخوای از اون فرار کنی کارای اشتباه هم ممکن هست بکنی مواظب خودت باش گیر آدم بد نیفتی دختر خوب