2777
2789

تو این چند سال کی دیدی طلا بیاد پایین؟

همش میره بالا ولی پایین نمیاد بخر 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

تا عید رو هفت تومنه هر کی پول تو دستشه بخرا

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا بخر هرمدل حساب کنی ۸ماه بعد سود من  دم عید خریدم ۲۹۰۰بود بعد شد ۲۷۰۰گفتم ضرر کردم اما الان شده ۵بالاخره سود میکنی سرمایس

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
ملک کی رشد می کنه ؟

ملک متاسفانه سه ساله راکده

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

بخر منم فردا میخوام برم النگو بگیرم

به نام خدا. باسلام. پیشاپیش مبارکه

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

ان شالله به دل خوش ،منم یدونه ست قبلیمو میخوام بگیرم ازاینا

خیلی نازه.چندروز پیش اتفاقا به همسرم عکسشو نشون دادم گفت اجرتش خیلی بالا بوده البته خیلی پهن تر بود دیگه نگرفتم بجاش یه دونه النگو پهن خریدم

خیلی نازه.چندروز پیش اتفاقا به همسرم عکسشو نشون دادم گفت اجرتش خیلی بالا بوده البته خیلی پهن تر بود ...

من همین رو‌گرمی کلا  ۵  درصد بالای تابلو گرفتم طلای نوی داخل ویترین بلک فرایدی بود دومیشم میخوام برم خودمو از درمغازشون آویزون کنم همون پنج درصد بهم بده😂