2777
2789
عنوان

راه حل بدین

36 بازدید | 6 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم منتها کسی  چیزی نگف  ای بزرگان انجمن  ی پسری  رو خیلی دوست دارم خیلی  آقاس باشعوره گله چطوری بهش بگم دوسش دارم آخه حس میکنم تو شان ی دختر خانم نیس که پیشنهاد بده به پسر  از بچگی هم عاشق ی دختر بوده که نرسیده بهش  اگه بهش پیشنهاد بدم حس آویزون شدن دارم چیکار کنم واقعا من؟

اگه میشناسدت و هیچ عکس العملی بهت نداشته یعنی کیس مورد نظرش نیستی و خودتم میگی عاشق کسیه معمولا این آدما یا دیگه ازدواج نمیکنن یا میذارن سالهای بعد  که از تبو تاب افتادن اگه بهش بگی اکثریت  پسرا بدشون میاد و براشون دافعه داره این حرکت تازه  اگه آدم خوبی نباشه ابروتو می‌بره 

اگه میشناسدت و هیچ عکس العملی بهت نداشته یعنی کیس مورد نظرش نیستی و خودتم میگی عاشق کسیه معمولا این ...

دورادور میشناسیه بدبختی اینکه من دوسش دارم خیلی پسر ماهی دختر رو هم از بچگی عاشقش بوده بنا بر گفته ی خودش بعد نرسیدن   حالا  من میخام خیلی نامحسوس بطوری که غرور خودم نره زیر سوال  باهاش دوس شم چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه خودتو بالا بکش و برای خودت امتیاز کسب بکن از نظر ظاهری مرتب باش اگه خونوادشو می‌شناسی سعی کن باب میل و سلیقه ی اونها بپوشیو بگردی بعضی پسرها نهایت با باب میل مادرشون ازدواج میکنن اگه بتونی نامحسوس دل مادرشو بدست بیاری شاید بعنوان کیس به پسرشون  معرفیت بکنن

اینکه خودتو بالا بکش و برای خودت امتیاز کسب بکن از نظر ظاهری مرتب باش اگه خونوادشو می‌شناسی سعی کن ب ...

نزدیک هم نیستیم  خودشه تهرانه خانوادش شهرستان  ینی هیچ راهی نیس واقعا  چطوری بهش بگم دوسش دارم بخدا سختمه چون اولین بارمه به ی پسر میخام بگم دوست دارم