2777
2789
عنوان

شوهرم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 53 پست
بخدا من تو مواقع خاص خندم میگیره بیرونم همینطورم خنده هیستریکمادر منم بی منظور بودما همچین آدمایی نی ...

شوهرت بگه بی منظور داد زدم و خواستم رگمو بزنم خودت میپذیری ازش؟ کار شمام کم از رفتار شوهرت نداشته

من شش سال بچه دار نشدم توی این شیش سال شوهرم گاهی دلمو می شکوند با حرفهاش چون من تنبلی تخمدان داشتم ولی بعدها معلوم شد خودش هم واریکوسل داره وعمل کرد من یه بار هم به روش نیاوردم ولی همیشه حرفهاش توی دلمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا موضوع خنده نیستبا کوچکترین موضوع خودزنی های وحشتناک میکنه و میگه طلاق بگیریم

خب طلاق بگیر 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اره اشتباه کردم اما خیلی بد واکنش داد خیلی وحشتناک

حب منم باشم بدم میاد چرا به مادرت گفتی آخه بخدا تو بیشتر مسائل ما خانوما مقصریم نباید همه چیز زندگیمونو بذاریم کف دست خانواده مون چطور وقتی شوهر یه چیز کوچیکو به مادرش میگه سریع جبهه میگیریم

بخدا من تو مواقع خاص خندم میگیره بیرونم همینطورم خنده هیستریکمادر منم بی منظور بودما همچین آدمایی نی ...

بی منظور بوده ولی نقطه ضعف شوهرت بوده

و ادامه دار شده

مردها رو مسله مردانگی خیلی زیاد تعصب دارند

فکر میکنن مرد نیستن از چشم خانم

آرومش کن و معذرت بخواه

اصلا موضوع خنده نیستبا کوچکترین موضوع خودزنی های وحشتناک میکنه و میگه طلاق بگیریم

جفتتون باید درمان بشین اون جنون داره شما هم مشکل عصبی ممکنه یه روزی یه اتفاقی بیفته اول تو رو بکشه بعد خودتو

به حرف های اینجا اهمیت نده جفت مشکلا دست خود فرد نیست سریع درمان بشید.

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
خوب اگه به همسرت نخندیدین مشکل از شوهرته حالا چون عمل داره همه باید ماتم بگیرن؟😐

یه بار شوهرم میرفت مسافرت کاری از وقتی سوار ماشین شد دیگه جواب تلفنمو نمیداد من مردمو زنده شدم فرداش پیام گذاشته بود من میومدم تو گریه نکردی انتظار داشته من بشیتم شیون کن😕

😄😄😄😄😄😄😄😄😄ببخشید نباید میخندیدم

خودمم اینور خنده م گرفته من خیلی آدم ریلکسیم هراتفاقی بیافته تو دلم غوغاست اما ظاهرمو حفظ میکنم بعد شوهرمم حساس همه ی واکنشارو زیر نظر میگیره مثلا قهر میکنه میخواد من منت بکشم منم حساب نمیکنم که طرف قهره خیلی عادی رفتارمیکنم با دخترم میگم میخندم اینم حرص میخوره