2777
2789
من روزی یه وعده غذا بزور میخوردم وزنم به شدتتتتت پایین بود و همیشه کم خون بودم از پنج ماهگی ک ویارم ...

خب اخه تو ماه شما بچه داره وزن میگیره عادیه غذا زیاد بخورید و اشتها بره بالا 

من هنوز تو ماه دومم☹️☹️

واقعا اگه بخاطر پوله ک خورده شوند نشه من مردم و زنده شدم از دیشب دیگه سلامتی بچه م خیلی مهمه پول ارز ...

دقیقا برا پوله ما ۶ تومن دادیم با بقیه چیزا ی ۹ تومنی در اومد منم پول برام مهم نبود و نیست میگم چرا اینجور میکنن انگار روتین شده

من تمام موهام سفید شده ی روز میگن بچت چاقه غیرطبیعیه ی روز میگن لاغره غیر طبیعیه دلم میخاد برن سریع بجمو بیرون بیارم و بیام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اخه تو ماه شما بچه داره وزن میگیره عادیه غذا زیاد بخورید و اشتها بره بالا من هنوز تو ماه دومم☹️☹️

اخه مشکلم اینه دیگه زیادی داره وزن میگیره گفتن اینجوری پیش بره انشاالله بالای 4کیلو میشه بابد فکر دنیااوردنشم باشم خب😂

کاربری دست دونفره....🌹
اخه وزنم یکم بالاست دکتر گفته مراقب وزنم باشم نباید بیشتر از ۸ کیلو اضافه کنم تو کل بارداریم

اینجوری که بده مگه میشه ادم جلوخودش بگیره من فوق العاده کم اشتهام توبارداری ۱۸کیلواضافه کردم 

ب سلامتی عزیزم چیزی ب بغل گرفتن تو‌دلیت نموندهسزارین یا طبیعی

سزارین اختیاری هست

اره داغونم همش رفلاکس شدید دارم و شب تا صبح و صبح تا شب بیدارم

هرچیم میخورم معدم درست نمیشه