2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 156 پست
یسریا میگن خارج طبیعیه والا خود خارجم سز میکنن همین بلاگره کرلی خانمه چیه کل بارداریش درحال رقصو سرپ ...

یکی از هم کلاسی های من البته آقا بود تو انگلیس خانومش سزارین اختیاری کرده بود گفت همینجا تو انگلیس هم خود دکترها میرن سزارین میکنند زیر بار طبیعی نمیرن 

بعد خودش بهم گفت اگر خواستن از فواید طبیعی برات بگن اجازه حرف زدن بهشون نده بگو بهم استرس وارد میشه اینجا اجازه ندارن به زن باردار استرس بدن میترسن از این حرف 

عزیزم من خودم تو انگلیس باردار شدم تاپیکش هم هست هشت هفته البته سقط شد از هر کسی مثل صاحبخونه خودم س ...

اولین دلیلش افزایش جمعیته چون سز نهایت ۴ تا قبول میکنن و بعدش نمیشه بچه بیاری طبیعی هر تعداد میشه دومش اینکه بهاطر همین ب تعداد. طبیعی ب بیمارستانا دولتی  امتیاز میدن پس تا طرف دم مرگ نباشه نمیبرن سز سوم اینکه هزینه سزارین تو بیمارستانای دولتی با بیمه نمیصرفه تو اتاق عمل کادر درمان دارو ها و وسایل مصرفی که استفاده میشه دستمزد پزشک همه اینارو بخوای حساب کنی ب ضرر بیمارستان تموم میشه بخاطر همین خصوصیا چون ازاد حساب میکنن و امتیازی ندارن براشون مهم نیست و قبول میکنن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه دکترا قبول میکنن یسریا با وجدانن زیر میزی نمیگیزن عین دکتر من یسریا میگیرن. ی خانمی اینجا میکفت ...

چند روز پیش رفتم دکتر زنان برام آزمایش بنویسه دکتر بیمارستان خاتم بود که خصوصی هست گفتم من باردار نیستم اما اگر باردار بشم شما خاصرین نامه سزارین بدین مبلغش هم برام مهم نیست شما بگو دو تا سکه یا صد میلیون حاضرم بدمگفن اخه بحث پول نیست دست منم نیست تا دو سال پیش میتونستم الان نامه هم بدم بری بیمارستان اونجا قبول نمیکنند مجبور به طبیعی میکنن. 

من همینجوری فقط برای اطلاعات خودم سوال کردم وگرنه خودم جراح تو نزدیکانم دارم تو بیمارستان سوم شعبان و مردم تهران کار میکنه 

نه دکتره کنایه زده بود عزیزم گفته بود تو ایران نباید طبیعی زایمان کنید سزارین بهتره

اوکی

والا من که از سزارین خیلی راضی ام 

دکترمم گفت شانست گرفت شیفت عوض شد من اومدم وگرنه آخرش باید بچه رو با دستگاه میکشیدن

اول باید بری توی مطب یه دکتر زنان تا اون برات تو هر بیمارستی ک خودش بگه نوبت بزنه مثلا میگه فلان روز ...

میدونم عزیزم روالش اینجوریه زیرمیزی هم میکیرن که اون مهم تیست 

تازگی میگن بیمارستان خصوصی هم سختگیری میکنه نامه رو قبول نمیکنه 

یا اینکه فرضا آدم نصف شب زودتر از موعد کیسه آب پاره بشه دکترت رو پیدا نکنی بیمارستان مجبور به طبیعی میکنه 

چند روز پیش رفتم دکتر زنان برام آزمایش بنویسه دکتر بیمارستان خاتم بود که خصوصی هست گفتم من باردار نی ...

دکتر من نوشت وزن جنین و دهانه رحم مناسب نیست بیمارستانم قبول کرد باید دکتر با بیمارستان یکی باشه این دکتر من همه مریضاشو میفرستاد ابن بیمارستان بقولی جیکو پوکشون یکی بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میدونم عزیزم روالش اینجوریه زیرمیزی هم میکیرن که اون مهم تیست تازگی میگن بیمارستان خصوصی هم سختگیری ...

خوب بله اگه دکتر نباشه مجبورب طبیعی میشه راستی دکتر غیر از زیر میزی باید کامل پولو زایما بزنی ب حساب تا بیاد بیمارستان 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است