2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 156 پست
پرستارای بخش زایمانو ندیدی یجوری بد رفتاری میکنن انگار ارث باباشونو طلبکارن من بارداریم سرما خوردم ف ...

نمیدونم والا 

من خودم فکر میکنم اصلا واینمیسم تحمل کنم 

نهایت میزارم میرم از اون بیمارستان جای دیگه ای 

نمیمونم که هر جور رفتاری بخوان بکنند باهام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم والا من تا خالا داخل زایشگاه نبودم فکر کنم خودت و‌سوهرت خیلی مظلوم هستین نهایتا شوهرت میرفت ...

راستش اصلا نمیدونستیم اون موقع سال ۹۳ بود الان دخترم ۱۱سالشه اره به خدا یادش میوفتم میگم چرا کاری نکردیم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
پرستارای بخش زایمانو ندیدی یجوری بد رفتاری میکنن انگار ارث باباشونو طلبکارن من بارداریم سرما خوردم ف ...

خدای من قلبم گرفت اون بیچاره تا عمرداره یادش نمیره

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شهرتون بیمارستان خصوصی نداره ؟

چرا بابا اصفهان هستیم اون بیچاره بچه اولش طبیعی بود فکر میکرد اینم طبیعی باشه ولی خوب فکر کن میخاستن بچه ۶کیلویی رو طبیعی بیارن 

نمیدونم والا من خودم فکر میکنم اصلا واینمیسم تحمل کنم نهایت میزارم میرم از اون بیمارستان جای دیگه ای ...

یسریا میگن خارج طبیعیه والا خود خارجم سز میکنن همین بلاگره کرلی خانمه چیه کل بارداریش درحال رقصو سرپا بود اخرم رفت سز فرق بین سز و طبیعی عین اینه بگی چون قدیم شتر بود افرینش بشر  پس نباید ماشین سوار شیم علم برای راحتی ما پیشرفت میکنه اگه اینجوریه برای مشکلات دیگه ام نباید بری زیر تیغ جراحی چون از اول نبوده😕

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من خودم نه خالم رفته بود من خودم ۳۸ هفته ب دکترم گفتم نامه داد رفتم خصوصی بستری شدم سز کردم بدون درد ...

من تهرانم اینجا پر از بیمارستان خصوصی و دکتر هست که سزارین رو قبول کنند 

اما چندین مورد تو نی نی سایت خوندم که زودتر  از موعد زایمان داشتن با نامه سزارین هم رفتن بیمارستان خصوصی دکتر رو پیدا نکردن مجبور به طبیعی کردن 

یک خانومی همینجا خودش بهم گفت زایمان زودتر از موعد داشته بیمارستان خصوصی تو تهران قبول نکرده سزارین کنه 

برای همین اصلا نمیتونم بپذیرم زیر بار بارداری برم با این چیزهایی که شنیدم

خدای من قلبم گرفت اون بیچاره تا عمرداره یادش نمیره

اره بیچاره ی ابمیوه دستش بود پرستار جوری گرفت پرت کرد اشغال زنه زد زیر گریه انگار یزید بود بیشعور چندتام دانشجو جمع کرده دور خودش هرکی یجاشو انگولک میکنه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بابا به بعضی هاشون در حد یه ماعینه هم بلد نیستن ولی جوری خودشونو میگیرن انگار فوق تخصص مغزن 

مگه کجا بردنش دکتر که نمیدونسته ایران طبیعی زایمان میکنن

نه دکتره کنایه زده بود عزیزم 

گفته بود تو ایران نباید طبیعی زایمان کنید سزارین بهتره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یسریا میگن خارج طبیعیه والا خود خارجم سز میکنن همین بلاگره کرلی خانمه چیه کل بارداریش درحال رقصو سرپ ...

عزیزم من خودم تو انگلیس باردار شدم تاپیکش هم هست هشت هفته البته سقط شد 

از هر کسی مثل صاحبخونه خودم سوال کردم که دو‌تا دخترش سزارین اختیاری کرده بودن تا زن هم کلاسیم گفتن راحت قبول کردن سزاذین اختیاری رو 

خودم جلسه اول رفتم پیش دکتر گفتم من فقط سزارین میخوام راحت گفت اوکی 

صاحبخونه ام تعجب کرده بود از سوالم که پرسیدم برای دخترات راحت سزارین رو قبول کردن ؟ صاحبخونه ام یک خانوم انگلیسی ۵۴ ساله بود میگفت چرا نباید قبول میکردن ؟

اصلا اینکه نوع زایمان به اختیار خودمون نباشه براش عجیب بود 

من تهرانم اینجا پر از بیمارستان خصوصی و دکتر هست که سزارین رو قبول کنند اما چندین مورد تو نی نی سایت ...

همه دکترا قبول میکنن یسریا با وجدانن زیر میزی نمیگیزن عین دکتر من یسریا میگیرن. ی خانمی اینجا میکفت مگه احمقم ببرم ۲۰ ۳۰ تومن بدم خصوصی سز میرم طبیعی دولتی پولمم میدم واسه بچم طلا میگیرم پس انداز😑😑😑😑

من تهرانم اینجا پر از بیمارستان خصوصی و دکتر هست که سزارین رو قبول کنند اما چندین مورد تو نی نی سایت ...

اول باید بری توی مطب یه دکتر زنان تا اون برات تو هر بیمارستی ک خودش بگه نوبت بزنه مثلا میگه فلان روز فلان ساعت بیمارستان باش تا من بیام دیگه بیمارستان کار نداره که چرا سزارین میشی فقط پزیرش میکنن میگن بشین تا دکتر بیاد