2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 156 پست
بچه دومم بریچه ولی طبیعی میخوام که شاید نشه.چطوری توی سزارین روز پنجم سرپا بودین.به بدن بستگی داره ی ...

من خیییلی خوشحال بودم 

چون سال قبلش همون تاریخ سقط،کرده بودم هی همه میگفتن بعد سزارین خیییلی سخته خیلی سخته من تصورم از این چیزی ک تجربه کردم خیلی بدتر بود وقتی دیدم بابا نمیگم درد ندارم اما میتونم زندگی کنم و‌ذوق بچمو‌کنم ذوق زده دو عالم بودم 

یادمه اولین بلند شدن درد داشت نفسم حبس شد پاشدم شوهرمو محکم بغل کرده بودم ولی همین ک تونستم نفس بکشم اولین جمله خندیدم گفتم این خیلی بهتر از جیزی بود ک فکر میکردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا طبیعی نرو خیلی وحشتناکه دردش انگاری دارن تیکه تیکه ات میکنن😫😫من ۶سانت شدم بعد بچه مدفوع کرد شکمم بردنم اورژانسی سزارین اگه برگردم بهه عقب ۱۰۰درصدددددد سزارینو انتخاب میکردم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین لطفااا☺️❤️❤️❤️
چرا تجربشو ندارین جو میدین ی عمر زجر؟ یساله سز شدم هیچ یعنی واقعا هیچ عوارض و دردی نداشته واسم مادرم ...

طبیعیا فکر میکنند سزارینیا بعد تا یک ماه تو رختخواب هستن. و همشونم هی میگن خودمون به بچمون رسیدیم و بغلش کردم و شستم انگار ماها پرستار و لَلِه برای بچه گرفتیم و خودمون خوابیدیم

الان هرکسی که داره از زایمان سزارین خودش تعریف میکنن یه دور فیلم همون سزارین اتاق عملشو نشون بدن میف ...

منم فیلمشو دیدم هی لایه به لایه میرفت پایین حالا چون مثلا بیحس بودیم دلیل نمیشه خوب باشه 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان هرکسی که داره از زایمان سزارین خودش تعریف میکنن یه دور فیلم همون سزارین اتاق عملشو نشون بدن میف ...

فرقی نداره طبیعی ام همینه دست تا ارنج میبرن داخل معاینه 😕۴. ۵ نفرم وایسادن تماشا 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
آره ...دقیقا بستگی به بدن فرد داره...طبیعی خوبی اش همینه که دردش بعد دنیا اومدن نوزاد تموم میشه ...م ...

من از همون روز اول راحت مینشستم با همه با مهمونام.

اخرش زنداداشم بهم تشر زد که مثلا مریضی کمی دراز بکش ناله کن😁

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خواهرم طبیعی زایمان کرده 

بهترین بیمارستان هم رفت 

اونجا انقد شکمشو فشار دادن و انگولک کردن که سر خواهرزادم باد کرد انگار دوتا شاخ درآورده بود یه چشمش هم پر از خون بود 

بچه ی دو سه روزه رو بردن دکتر دکتر گفت ببرید سیتی اسکن 

بردن سیتی و دکتره گفت خانم شانس آوردی به جمجمش چیزی نشده نزدیک بوده بشکنه ، گفته بود مگه تو ایران طبیعی زایمان میکنن آخه با چه عقلی خودتونو میسپارید دست اینا؟

سزارین بهتره حداقل عوارض روحی روانی نداره 

خواهر من داغون شد از نظر روحی ، هنوزم که دخترش ۸ سالشه میگه من دیگه بچه نمیارم بدجوری ترسیده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه دومم بریچه ولی طبیعی میخوام که شاید نشه.چطوری توی سزارین روز پنجم سرپا بودین.به بدن بستگی داره ی ...

البته بگما 

ب من میگفتن جون شکمت چربی نداره و‌آویزون نشده کمتر اذیت میشی اینایی ک‌قبل بارداری چاقن شکم اویزون با جربی دارن یکم بیشتر اذیت میشن ک‌اونم راه داره شکم بند ببرید با خودتون ک شکمتون رو زخم‌نیوفته

فرقی نداره طبیعی ام همینه دست تا ارنج میبرن داخل معاینه 😕۴. ۵ نفرم وایسادن تماشا

والله برا منو تا ارنج دست نکردن🤣

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

دکتر خصوصی بگیر خیلی راحت تر میتونی پاشی 

ولی درد هم هست بلاخره زایمان دیگه

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است