2777
2789
عنوان

از پسری که تازه باهات دوست شده چه انتظاری داری

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپبک قبلم گفتم گل بهش دادم دور انداخته بود

آقا محمدرضا هستم💙💙💙💙💙💙‌💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

من س سال و نیم با یکی بودم اجازه ندادم حتی برام ی بار بسته بگیره غرورم اجازه نمی‌داد خودم ی بار براش کادو خریدم ولی تا ب من می‌رسید خودش اخلاقمو میدونست برام هیچی نمیزاشتم بخره خداروشکر‌نزاشتم وگرنه الان ک جدا شدم حس میکردم حق داریم ب گردن هم😂

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

اینکه سریع نخواد کبوترای سخنگوی خونشو نشونم بده

ما دانشجو و خوابگاهی هستیم کبوتری در کار نیس

آقا محمدرضا هستم💙💙💙💙💙💙‌💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

گل که بهش دادم دور انداخته بود

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بالآخره ی دختر واقعی پیدا کردیم 

تو دانشگاه ما پسره ب دختره صندلیشو میده دخترصداشو نازک میکنه و کلی قربون می‌ره اه حال همرو بهم زده 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
اینکه نگه بیا بریم خونمون

خوابگاهم کلا اهلش نیستم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بالآخره ی دختر واقعی پیدا کردیم تو دانشگاه ما پسره ب دختره صندلیشو میده دخترصداشو نا ...

من فکر می کردم همه‌ی دخترها اذییت میکنند

لواشکپاستیللااااکواسه شروع همین چیزای کوشولو🥲😂🚶🏻‍♀️

رمانتیکه یهو برم سر میزش یه لواشک بذارم و یه لبخند بزنم برم؟ این رفتاز چطوره

کافی شاپ بهترین رمانتیک ترین هدیه برای منه عاشق کافی شاپم

عاها فقط سر کلاس کنار همیم

دختر منتظر جلب توجه زیاده! ازونور دختر سرسنگین و چشم و دل سیر هم زیاده

من کم حرفم. جلف نیستم