2777
2789
عنوان

اینجا قراره دارک ترین حقایق چشم سوم گفته شه توسط افراد مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 48 پست
آره وقتی فکر میکنم ترس آنی میاد ولی اونقدر نمی‌ترسم در کل استرس دارم یا کلا بهم میریزم ولی چیکار میش ...

ی چیز جالب

من اون دوره راس ساعت ۳ و نیم شب بیدار میشدم.انقد هم انرژی منفی دورم بود ک نگو...

اگه نمیخاستم بیدار شم سر و صدا میشد خونه

ی شب هنذفریم و میکوبیدن ب تختم ک بیدار شم و کلی اتفاقای دیگه....

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟

چشم برزخی چی؟ اونم خیلی استرس داره؟

من فقط تو خواب آینده رو میبینم گذشته افراد رو هم وقتی برای بار اول میبینم شون میتونم حدس بزنم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی چیز جالبمن اون دوره راس ساعت ۳ و نیم شب بیدار میشدم.انقد هم انرژی منفی دورم بود ک نگو...اگه نمیخاس ...

خدا بهت صبر بده منم وقتی یه بار رفته بودیم خونه عمه ام اومدن جلو چشمام صدامو در نیاوردم بچه کوچیک دارت خونه شون خفه شدم نشستم خداروشکر رفتم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
اونا تجربه نکردن که بیان خیلی ببخشید گده بخورن ولشون کن خداروشکر که از بین رفته ولی اگه سراغت اومد ع ...

اره دقیقا

قربونت عزیز

آره بعد اون اوکی شدم کلا

ایشالا توهم بهتر شی

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟

اره دقیقاقربونت عزیزآره بعد اون اوکی شدم کلا ایشالا توهم بهتر شی

مرسی عزیزم 🩵

خداروشکر منم الان بهترم 

خدا بهت صبر بده منم وقتی یه بار رفته بودیم خونه عمه ام اومدن جلو چشمام صدامو در نیاوردم بچه کوچیک دا ...

خیلی عجیبن ولی

خوشحالم که یکی پیدا شده که میفهمه چی میگم😂❤️

میشه بگین چه شکلی بودن؟ اذیتتون میکردن چطور؟صدای آزاردهنده میشنیدین؟

قدشون خیلی کوتاه بود صورتشون پشمالو بود رو صورتشون یه دماغ پوزه مانند داشتم گوش هاشون هم بزرگ بود ولی سم نداشتن 

خیلی عجیبن ولیخوشحالم که یکی پیدا شده که میفهمه چی میگم😂❤️

🤣🤣🩵🩵

میشه بگین چه شکلی بودن؟ اذیتتون میکردن چطور؟صدای آزاردهنده میشنیدین؟

فک کن شب خوابیدی با صدای دوش حموم بیدار میشی

و صبح میبینی حموم خشکه و دیشب کسی نرفته حموم

یا مثلا بعد از ظهر نشستی 

کل خونه ساکت

یهو صدای شیر آب ظرفشویی میاد

میری ببینی چرا باز شده میبینی سینک خشکه...

یا مثلا اعضای خانوادت رو داخل حیاط یا اتاق میبینی و میری دنبالشون و میبینی کسی نیست🙂

خوشبحالتانرژیت بالائه

اصلا چیزی خوبی نیست نرو دنبالش اگه دست خودم بود کلا میخواستم نبینم