2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی تاثیر داره ؟؟؟ واییی من این و اصلا نمی‌دونستم بعد چی میشه مثلن بچه پیش فعال میشه اینم از استرسه ...

منم خیلی استرس و ناراحتی داشتم بارداریم الان پسرم هم ناارامه و یجورایی پیش فعال 

سنم خیلی کمه برای اینک بتونم بی تفاوت باشم

ربطی به سن نداره من از ۱۴ سالگی فهمیدم باید خودم یه فکری به حال خودم بکنم چون خانواده بشدت پسر دوست بودن 

وقتی تا این حد میدونی که سمی هستن پس حتما اونقدر عاقل هستی که یه شبه تصمیم بگیری قاطی خاله زنک بازی نشی و رو خودت و زندگیت در جهت مثبت تمرکز کنی و با احترام گذاشتن بقیه رو یواش یواش ساکت کنی و جواب ندی آروم و تو سکوت پیشرفت کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
منم خیلی استرس و ناراحتی داشتم بارداریم الان پسرم هم ناارامه و یجورایی پیش فعال

عزیزمم بعد اینکه بچه خیلی گریه می‌کنه اینا چی اینم همین استرسه؟ اگه مادر افسردگی بارداری بگیره چی ؟ اون تاثیر ندارع ؟ 

(:A__•~•__M:)
وای خیلی یده کههه البته میگن کاندوم ها دست کاری شده نمیدونم راسته یا نه

بله خیلی بده واقعا.من اصلا بچه سوم نمی‌خواستم یک ماه تمام گریه میکردم.الان بهترم انشالله که خیره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
بله خیلی بده واقعا.من اصلا بچه سوم نمی‌خواستم یک ماه تمام گریه میکردم.الان بهترم انشالله که خیره

من این حرفا حالیم نیس اگه ناخواسته باردار بشم قطعا میندازمش چون اونم گناهی نکرده وارد زندگی ای بشه که آمادگیشو ندارن. خیلی برام مهمه از لحاظ روانی و جسمی و مالی آمادگی داشته باشم

عزیزمم بعد اینکه بچه خیلی گریه می‌کنه اینا چی اینم همین استرسه؟ اگه مادر افسردگی بارداری بگیره چی ؟ ...

میگن که وقتی استرس داری شیر نده تاثیر خوبی رو بچه نداره ..ولی اگه بچه خیلی گریه می‌کنه حتما دلیلش استرس مادر تو بارداری نیست 

مثلا پسر من نوزادی خیلیییی گریه میکرد کولیک داشت 

ولی الان کلا تا ناآرامه و بیش فعال گریه نمیکنه ولی پرخاش عصبی ...من خودم بارداری پر حاشیه ای داشتم دعوا بحث قهر ی طرف مدرسه و زبان و امتحانام ی طرف