2777
2789

واقعا هیچی ارزش سلامتی نداره 

هیچی 

سالها بود با استرس های بیخودی در حال مبارزه بودم 

هر حرف نامربوطی هر قضاوت بی جایی منو ب مرز جنون میرسوند 

برای ساده ترین کارها هم استرس می‌گرفتم 

نتیجه ی این  همه ی این خودخوری ها و اذیت کردن های روح خودم چیشد؟

شد ریزش موی شدید دندون های خراب تو سن کم 

شد طپش های قلب بی اختیار 

شد بی خوابی شبانه 

و اخیرا شده بود بی حالی و افسردگی های خفیف و ی کمردرد خیلی خیلی افتضاح ک قدم راست نمیشد 

حدود دوساله کمر دردم شدید شده و این ماه آخر خیلی شدید تر ک مجبوری رفتم دکتر بعد عکس معاینه گفت از نظر جسمی هیچیت نیست ولی همه ی اینا از استرس فراوونه 

قبل اینکه من بگم گفت بی خوابی داری استرس داری شب بیداری داری صبحا خسته ای دایم حالت افسردگی تو پریودی داری و طپش قلب و سردرد های بی جهت داری و... و همه رو گفتم بله 

برام توضیح داد بدن زن با مرد خیلی فرق می‌کنه گفت همه چیز شما زنها باید عالی باشه خواب خوب تغذیه ی خوب استراحت کافی و...

الان ک گفت ب خودم فکر کردم 

آخرین بار کی برای دل خودم ی کاری کردم کی ی فیلم خوب نشستم ببینم کی ی کتاب خوندم کی ذهنمو آزاد کردم؟اخیرا حتی معتاد گریه کردن شده بودم بی‌دلیل تو اینستا کلیپ های غمگین و عزیز از دست رفته نگا میکردم فقط

حتی پیاده روی می کنم هی تو ذهنم کارامو هندل میکردم ک این کارو باید بکنم اون کارو باید بکنم ...

خلاصه اینکه مواظب خودتون باشید 

کارها انجام میشه 

آدمایی ک با حرفاتون باعث ناراحتیتون میشن ککشونم نمی‌کرده 

اگه بیمار بشید هیچکس هیچکس نیست ک کمکتون کنه کمک هم کنن نهایت چندماه ولی اونی ک درد می‌کشه شمایید 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگ درکش کردم💔💔💔💔

مواظب خودت باش دختر گل ❤️

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

منم اصلا آگاهی نداشتم حواسم به خودم نبود همش با طعنه و حرف های نیش دار خوارشوهر مادرشوهر صبح تا شب عصبی میشدم شبها هم تا نصف شب خوابم نمیبرد الن نتیجش شده پنیک..الان فهمیدم سلامتی تاجی هست برسر انسانهای سالم که خودشون متوجه نیستند و قدر نمیدونند.

دقیقا منم واسه خاطر بلاهای که شوهرم سرم آورد دوسال تموم هرشبم گریه بود الان دست چپم کلا لمسه هیچ حسی نداره باردارم شدم دکتر قلب میگه حملات عصبیه ام ای ار نوشته که فعلا نمیشه برم شوهرمم عین خیالش نیست  

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر درست گفتید

روح آدم مهمترین دارایی یک انسان در زندگیه اگه از دست بره و آسیب ببینه دور از جون همگی با یک مرده داخل قبر فرقی نداری

هیچ چیز و هیچ کس تو این دنیا مهم‌ تر از سلامت روحتون نیست لطفا خودتونو از دست ندید🧡🙂

منم به فنا رفتم عزیزم❤️

نه خدا نکنه 

من ک از این ب بعد تصمیم گرفتم سالم و درست زندگی کنم و با این دنیا بجنگند مزارم شادی هامو ازم بگیره 

باورت میشه همه ی این علایم و داشتم و فک میکردم طبیعیه فک میکردم بنیه ی بدنم ضعیفه نصف موهامو از دست دادم ابروهام بشدت نازک شده فک میکردم حتما ویتامین بدنم کمه هرچی ویتامین خوردم افاقه نمی‌کرد 

منم اصلا آگاهی نداشتم حواسم به خودم نبود همش با طعنه و حرف های نیش دار خوارشوهر مادرشوهر صبح تا شب ع ...

دقیقا انشالله ک سلامتیتونو بدست بیارید 

از این ب بعد بیشتر مواظب خودت باش

دقیقا منم واسه خاطر بلاهای که شوهرم سرم آورد دوسال تموم هرشبم گریه بود الان دست چپم کلا لمسه هیچ حسی ...

خیلی ناراحت شدم 💔از الان ب بعد ب خاطر بودم ک شده برا خودت جبران کن 

دقیقا منم واسه خاطر بلاهای که شوهرم سرم آورد دوسال تموم هرشبم گریه بود الان دست چپم کلا لمسه هیچ حسی ...

ب خاطر بچت

خیلی ناراحت شدم 💔از الان ب بعد ب خاطر بودم ک شده برا خودت جبران کن

اره از وقتی که دکتر اینجوری گفته چشمام انگار باز شده دیگه هیچی به غیر از خودمو بچه هام واسم مهم نیست 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40