کدومو بگیرم ؟؟ کدوم مدل آیفون قیمتش با s24 یکیه؟؟ چندساله سامسونگ دارم ازش زده شدم از طرفی آیفون هم میگن قیمتای توو رنج ۵۰.۶۰ جالب نیست و توو ایران آیفون به درد نمیخوره به خاطر کلاسشه که میگیرن ... نظر شما چیه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
کسایی که سامسونگ دارن از ایفون نازاضین وگرنه ایفونیا خودشون راضین برا کلاسشم نیست اتفاقا ارزش خرید داره چون رو نرخه فروش داره ولی سامسونگ هیچوقت فروش دوباره نداره فقط نقطه ضعف ایفون هلث باطریه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
آیفون قطعااونم ۱۶ درومکس هیولا😍البته ۱۲۰. ۳۰ تومن در میاد
منم دوسدارم ولی خیلی گرونه 😅 با ۵۰.۶۰ تومن کدوم مدله آیفون رو میتونم بگیرم؟ دوسندارم رامش زیر ۸ و حافظش زیر ۲۵۶ باشه دوسیم کارته ام باشه بهتره ولی فکر کنم با این توصیف پولم بهش نرسه🫠
منم دوسدارم ولی خیلی گرونه 😅 با ۵۰.۶۰ تومن کدوم مدله آیفون رو میتونم بگیرم؟ دوسندارم رامش زیر ۸ و ح ...
سیزده نرمال میتونی بگیری
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️