2777
2789
عنوان

حس میکنم طلسم شدم آخه مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست

نا شکری نکن ،بدون کلی ادم هستن که خاستگار اومده وازدواج هم کردن و الان حسرت این رو دارن که برگردن و جواب منفی بدن،و خونه پدر و مادر بدون منت زندگیشون رو بکنن،

به خدا بهترین شرایط رو داری برو سرکار پول دربیار ادامه تحصیل بده زندگی کن ،خوشت میاد یه سر خر بیاد تو زندگیت امر و نهی و مادرشوهر و خواهر شوهر  ،،وای،،،،،،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نا شکری نکن ،بدون کلی ادم هستن که خاستگار اومده وازدواج هم کردن و الان حسرت این رو دارن که برگردن و ...

ناشکری نمیکنم درسمو خوندم تفریحامو کردم سرکارم هستم ولی واقعا دلم میخواد یکی کنارم باشه دلم نمی‌خواد فامیل همش تیکه بندازن 

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
منم همینم هرکاری برام به بن بست میخوره هرکاری دیوونه شدم دیوونه اه پس خدا چیکاره ست

کاش خدا یه نگاهم به ما بکنه 

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
ناشکری نمیکنم درسمو خوندم تفریحامو کردم سرکارم هستم ولی واقعا دلم میخواد یکی کنارم باشه دلم نمی‌خواد ...

میفهمم چی میگی ،اتفاقا الان تازه وقتشه که فکر ازدواج باشی این حرفا که دیر شده و سنت رفته بالا به خدا قسم چرت و پرته ازدواج تو سن پایین اشتباه خیلی ،ما سن پایین ازدواج کردیم،ولی الان از خانمم بپرسی صد درصد پشیمون هست و من شوهر دلخواهش نیستم،چون سنش کم بود هنوز خواسته هاش شکل نگرفته بود،میدونی خیلی خیلی زن خوبیه من خیلی دوسش دارم ،واقعا حق یه زندگی خوب رو داره ولی بخاطر ازدواج تو سن پایین،،،اینا رو گفتم که ناراحت این نباشی که چرا زود ازدواج نکردی،

جدی صوتی گوش دادید؟

بله عزیزم ، با گوشی دانلود کردم و هر روز می زدم دور تند که مثلا زودتر تموم بشه حدود یک ساعت و نیم معمولا طول می کشید ، صداشو کم می کردم می زاشتم جلو پنجره ای جایی که دیگران اذیت نشن. کاملا چهل روز پخشش کردم، اوایل پخش خوابهای بدی می دیدم ولی بعدش دیگه خوابهام خوب شدن انگار طلسم هام داشتن باطل میشدن. بعد چهل روز با اولین خواستگارم کارم جور شد خدا رو شکر