2777
2789

تو گوشی شوهرم دیدم که فیلم های زشتی می‌دیده 

و من وقتی نگاهش میکنم یادشون میفتم 

اصلا نمیتونم ببخشمش 

حالم خوب نیست اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بابا به تو چه که رابطه با من چطوریه من دارم میگم نمیتونم ببخشمش راه حل بدین

خب راحل دادم 😂😂😂 حقته کاش بیشترازاینا بیینه بااین اخلاقت هیچی هرروز باخود‌ت مرور کن چ فیلم هایی میبینه حالت بدتر شه نچسب😂

فقط میتونم بگم امیدوارم تو همچین شرایطی قرار بگیری

من هیچوقت تو همچین شرایطی قرار نمیگیرم چون چشمام باز میکنم واسه انتخابم سعی میکنم همه جوره هوای همسرم داشته باشم فکرش این سمت نره ببین کمبودش چیه فیلم نگاه میکنه 

منم دانشجو ام و عقد هستیم دو هفته یکبار همو میبینیم تازه رابطه کامل هم نداریم ولی هیچیش دلیل نمیشه و ...

شوهرت مشکل گداره دو هفته یبار همو میبینین من ک شوهرم ۳روز در هفته پیششم باط اینجوری میکنه و ازم کسیه داره ک پیشم نیستی و تقصیر توعه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂