2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون جلو میشینه یا عقب آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 82 پست
ما باهم مسافرت رفتیم ی بار منم عقب خوابیدم به خوابمم گیر داده بود میگفت خیلی میخوابی هر کی زنگ میزد ...

خیلی مسخره است که خبر رسانی میکنن

حالا اگه خبر از سمت دختراشون بشه میگن من ک نمیدونم به من نگفتن

برای پسر خواهرشوهرم خواستگاری رفتن و قرار مدار گذاشتن ی کلمه نمی‌گفت به ماها مشکلی هم ندارما اصلا مربوط نیست ب ما

ولی خدا نکنه تو خونمون ی اتفاق کوچیک بیافته عالم و آدم می‌فهمن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه مادر کوته فکر مثلا شهری سطح پایینی

اصلا تاحالا مادربزرگم نخواسته جلو بشینه اما مادرمم همچین اجازه ای نمیده وقتی زنش هست چه میازه مادرش جلو بشینه اینکه شما میگی خیلی مسخرس خب شب هم حتما باید کنار مادرش بخوابه لابد

منم میگم حداقل ی تعارف خشک و خالی بکنه دیگه

بخدا اصلا مهم نیست شاید اونمیبینه تو حساس شدی بدترمیکنه چندباری به روی خودت نیار از همون جا بگوبخند کن با شوهرت گرم بگیروقتی ببینه خوشحالی برات مهم نیت دیگه ول میکنه

تو فرهنگ شما مردا برتری دارن به زنا؟

ن اما وردم مرد دعوت نمیکنه خونه چون مادرم شاغله برای همین تو ماشین قرار میزاره میریم جایی شام پس داییشو سر راه سوار میکنیم میاد جلو میشینه گپ میزنن یا بقیه

اینجا مسأله احترام نیست. تهش همون حسادت زنانه هست

اصلا چرا یه مادرشوهر به خودش اجازه میده جلو‌بشینه؟؟ خودشو یادش نمیاد که دوست داشته پیش شوهرش بشینه.؟

ما خانما هممون دوست داریم جلو بشینیم پیش همسرمون  خیلی هم برازنده هست. ولی اگه یه آقا همراهمون باشه مثلا پدر یا پدرشوهر یا ... هممون با کله میریم عقب و هیچ ناراحتی نداریم   فقط نسبت به مادرشوهر حساسیم. درسته؟؟.

ماکه تو خانوادمون هیچ وقت زن و شوهر تنها جایی نرفتن یا جدا ننشستن

عجب  آدم  نباید  متکی  باشه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اصلا تاحالا مادربزرگم نخواسته جلو بشینه اما مادرمم همچین اجازه ای نمیده وقتی زنش هست چه میازه مادرش ...

مگه  تخت  پادشاهی   والا یه  ازدواج  که  به  یه  صیغه  بنده  اهمیت  نداره  اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عجب آدم نباید متکی باشه

اره متکی خوب میست ضربه هم میخوری اما منم اینطوری از خانواده یاد گرفتم پدرم همیشه همراه مادرم بود یا پدر بزرگم اما پسرای الان خیلی بدن مسوئلیت پذیر نیستن همش میگن خودت برو خودت انجام بده

برام مهم نیست نشسته باشم بعدا بیاد پیاده نمیشم میره عقب ولی باهم سوار شیم من میرم عقب حالا همیشه من جلو نشستم یبارم اون بشینه مدالای منو ب اون نمیدن که حوصله خود خوری و اعصاب خوردی ندارم الکی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اصلا تاحالا مادربزرگم نخواسته جلو بشینه اما مادرمم همچین اجازه ای نمیده وقتی زنش هست چه میازه مادرش ...

اگه  زندگی  فقط  کنار  هم  خوابیدنه  اینهمه  زن  خر  آب  هست   شما   فلسفه  زندگی  رو درک نکردید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا مسأله احترام نیست. تهش همون حسادت زنانه هست اصلا چرا یه مادرشوهر به خودش اجازه میده جلو‌بشینه؟ ...

افرین دقیقا اینجوریه منم همینو میگم ...بهترین جواب 

حالا به نظر شما من این مسئله رو به شوهرم بگم بد میشه یا نه ؟!

ما ازدواج بیشتر از صیغه میبینیم برامون مهمه

آره   خیلیی  مهمه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40