عزیزم من شاغلم به انتخاب خودم خونه داریم میکنم به بهترین شکل بازم به انتخاب خودم
ولی اینکه بیایم پز انتخابای خودمونو تو زندگی به دیگران بدیم نهایت تازه به دوران رسیده بودنه و زیر سوال بردن شخصیت آدما چون هر آدمی حق اینو داره با توجه به تفکراتش و خواسته هاش زندگی کنه و ما با زیر سوال بردن انتخابشون دقیقا داریم میگیم شما فاقد عقل و شخصیت هستین و حق آزادانه و به انتخاب خودتون زندگی کردن و ندارین
اینکه یه خانم خانه داره معنیش تنبل بودن نیست معنیش اینه که با همسرش تقسیم وظایف انجام دادن آقا کار بیرون و خانم کار خونه.و زوج های دیگه هم با توجه به سبک زندگیه خودشون تقسیم وظایف میکنن.بخدا درک اینکه خواسته های آدما باهم متفاوته انقدر سخت نیست.همونجور که انسان ها با ظاهر های متفاوتی به دنیا میان تفکراتشون هم متفاوت و مخصوص خودشونه
بعضی از خانم هایی که تو این زمونه میان پز شاغل بودن و میدن دقیقا منو یاد خانمایی میندازن که چند دهه پیش شوهرکردن براشون دستاورد حساب میشد و پزشو میدادن و دخترای مجرد و ترشیده خطاب میکردن.دقیقا همینقدر سطح پایین.اینجور خانما انگار همون خانمای قدیم با همون تفکراتن فقط دستاورداشون عوض شده و فکر میکنن که هرکاری توی زندگی میکنن باید یه ناخنم تو چشم بقیه فرو کنن!!!!!!!