2777
2789
عنوان

فرق زنان خانه دار شاغل که همیشه بحثه به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 5751 بازدید | 181 پست

اتفاقا من به زنان خانه دار سرزمینم افتخار میکنم 

خودمم ازدواج کنم سرکار نمیرم بهتزین کارو همین خانومای خانه دار میکنن که حواسشون به زندگیشون هست میدونن وظیفشون رو 

ارزششون بالاست 

کار وظیفه مرده 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو تنبلم معدت حساسه ساعت ۱۲ شب شام میخوری!

شام نمیخوره ناهار فرداشونه🥲🤭

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وقتی تو فرم مدرسه بچه کنار شغل مادر نوشته میشه خانه دار معلم و ناظم و خودفرزند یه طور دیگه نگاه می‌ک ...

یعنی بچه من خجالت میکشه من خانه دارم ؟ عوضش دیدم بچه های همون کلاس پسرمو که مادراشون شاغل تشریف دارن .‌ فقط بلا به دور .‌

عزیزم من شاغلم به انتخاب خودم خونه داریم میکنم به بهترین شکل بازم به انتخاب خودم

ولی اینکه بیایم پز انتخابای خودمونو تو زندگی به دیگران  بدیم نهایت تازه به دوران رسیده بودنه و زیر سوال بردن شخصیت آدما چون هر آدمی حق اینو داره با توجه به تفکراتش و خواسته هاش زندگی کنه و ما با زیر سوال بردن انتخابشون دقیقا داریم میگیم شما فاقد عقل و شخصیت هستین و حق آزادانه و به انتخاب خودتون زندگی کردن و ندارین

اینکه یه خانم خانه داره معنیش تنبل بودن نیست معنیش اینه که با همسرش تقسیم وظایف انجام دادن آقا کار بیرون و خانم کار خونه.و زوج های دیگه هم با توجه به سبک زندگیه خودشون تقسیم وظایف میکنن.بخدا درک اینکه خواسته های آدما باهم متفاوته انقدر سخت نیست.همونجور که انسان ها با ظاهر های متفاوتی به دنیا میان تفکراتشون هم متفاوت و مخصوص خودشونه

بعضی از خانم هایی که تو این زمونه میان پز شاغل بودن و میدن دقیقا منو یاد خانمایی میندازن که چند دهه پیش شوهرکردن براشون دستاورد حساب میشد و پزشو میدادن و دخترای مجرد و ترشیده خطاب میکردن.دقیقا همینقدر سطح پایین.اینجور خانما انگار همون خانمای قدیم با همون تفکراتن فقط دستاورداشون عوض شده و فکر میکنن که هرکاری توی زندگی میکنن باید یه ناخنم تو چشم بقیه فرو کنن!!!!!!!

من اگه تا دو ظهر بحوابم تا ۴۸ ساعت خوابم نمیبره یه سری ها تو تاپیک پربازدید میگفتن خوابیدن تا دو بعد ...

من جمعه ها میگم بچه مدرسه نداره شوهرم خونه اس تا ظهر بخوابم باز نهایت ۸ بیدارم همش تو جام غلت میخورم آخرش بیدار میشم نمیدونم چجوری خوابشون میبره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
عزیزم وقتی تاپیکارو نخوندی نگو چیزی گنده میکنی

اونا بچه ندارن

منم ناهار فردامو امشب پختم گذاشتم یخچال 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
یعنی بچه من خجالت میکشه من خانه دارم ؟ عوضش دیدم بچه های همون کلاس پسرمو که مادراشون شاغل تشریف دارن ...

پسرم میگه تو رو خدا شاغل نشی هاااااا دوستانم همه مینالن  حالا چرا نق میزنن رو نمیدونم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند