2777
2789
عنوان

فرق زنان خانه دار شاغل که همیشه بحثه به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 5365 بازدید | 181 پست
تو تاپیکا میگن تا ۲ ظهر خوابیم؟والا من که هر چی زن خانه دار میبینم دور و برم هیچکس اون همه نمیخوابهح ...

والا من هر چی زن خانه دار دیدم همه تا لنگ ظهر خوابن واسه خودشون مامان خودمم قبل شاغل شدنش همین‌طور بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه مادر خانه دار هستم صبح ۶ و نیم بیدار میشم 

و الان میخوام بخوابم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

اقاااا چرا از اون ور بوم میفتین بعضیاحالا دارین شاغل‌هارو میکوبینیعنی چییکی که میاد میپرسه برم فلان ...

عزیزم شغل عار نیست

ولی خرجیه زن خونه دار و نمیدن ک خانه دارو میکوبن

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

انقد ک شما بهت برخورد تعجب میکنم😂اروم باش

من دانشجوی یه دانشگاه خوب بودم تو کلاس ۸ تا دختر بودیم بقیه پسر. دوتامون ازدواج کردیم اون ۶ تا هزار ماشاالله الان شاغلن. من همسرم نذاشت ادامه بدم یکی از استادام پیغام داد که درسمو رها نکنم ولی من رها کردم با وجود اینکه بین دخترا از همه درسم بهتر بود خلاصه اینکه سرنوشتم با انتخابم تغییر کرد وقسمتم این شد که خانه دار باشم خیلی توخونه زحمت میکشم وکلا کمال گرام. امشب سر پول یه دلخوری پیش اومد برام کلی کلافه بودم که اومدم توسایت چشمم خورد به این تاپیک تمام حرصمو سراین استارتر خالی کردم والان شرمنده شدم از حرفام. حلالم کن استارتر. انشاالله روزبه روز موفق ترباشی وتنت سلامت برامنم دعا کن مسیرمو پیدا کنم

دختر گل چرا این وقت شب خودتو اذیت میکنی.

صبح زود باید بری سرکار هم پوستت خراب میشه چون کم خوابیدی هم خسته میمونی.

سر شب که میخوای شام بپزی اینم بذار برای فردا.

ولی یه پلوپز حتما داشته باش.

من قبلا جمعه ها چند مدل درست میکردم خورشتی و کبابی نیمه آماده میذاشتم فریزر.

برنجو که سریع تو پلوپز دم میدادم.

اون موادشم میذاشتم بیرون سریع یا سرخ میکردم یا کباب...

حتی ابگوشت میپختم میذاشتم فریزر!

ولی خب دیگه خودمو از بند کار بیرون ازاد کردم.

نه که سرم خلوت شده باشه نه،اتفاقا شلوغ تر شدم.

ولی به خودم دیگه فشار نمیارم،چون نصف بیشتر روزمو به کار دیگه مشغول نیستم و هرکاری که تو ذهنم باشه میتونم انجام بدم

عزیزم قبول کن یکم بد نوشتی..معلومه که هرخانمی درهرجایگاهی به قدرکافی زحمت میکشه.چه خانه دار چه شاغل ...کسی که خانه داره ازصبح درحال تمیزکاری و رسیدگی به خونه  و بچه هاست.کسی هم که تاظهرخوابه قطعا تنبل و شلخته ست که نه غذا میپزه نه تمیزکاری میکنه .من خودمم شاغلم فقط کارم توی خونه ست.بابچه مدریه ای که چپ و راست تعطیل میشن و کلاس آنلاین دارن و کارهای من بهم میریزه.هرکیم ببینه میگه توکه کاری نداری همش خونه ای..خب معلومه ناراحت میشم.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
استارتر منم شاغلممنم ناهار فردا ظهرمو گذاشتمو تمام کارهایی که تمام زنان خانه دار انجام میدن رو انجام ...

شب زودتر بخوابین 

الان باید خواب باشین 

شوهرم ۸ صبخ خواب بود 😅😅😅

البته دیگه کار خونه و اشپزی نمبکرد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اتفاقادیروزک رفته بودم مطب چندتاخانوم شاغل دیدم ک خیلی خیلی رفتارشون بافخروتکبربودودائم میگفتن مادفترداریم بایدزودتربریم یااون یکی کارمندبودوبقول خودش عجله داشت ازسرتاپاشون غروزوفخرمیریخت طرزنشستنشون نگاه کردنشون حتی راه رفتنشون خیلی برام سوال شده ک پس چرامردااینطوری نیستن  بااینکه بهترین شغلارودارن ولی اینهمه مثل زناغروزکاذب ندارن البته بایداینم بگم ک منشی مطب ودکترش ک خانوم بودن فوق العاده ادمای خوبی بودن بدون ذره ای غروزونگاه ازبالابه پایین 

در عوض جوان بودن لذت بردن

چه لذتی همش داشتن  سگ دو میزدن

نمونش مادرو خواهر خودم

مامانم اجازه نداد کار کنم البته منم یکم حساسم و زود مریض میشم اگه خسته بشم 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
مگه داری خرجیه دوستتو میدی ک حرص میخوریپیک می نباشین لطفا هر کسی یه نوع سبک زندگی داره به ما هم ربطی ...

دوستمون تو نیمی سایت تاپیک پربازدیدا بود گفت چطور میرسن خانم های شاغل منم گفتم اینطکر با ساعت یازده غذا درست کردن 

عزیزم شغل عار نیستولی خرجیه زن خونه دار و نمیدن ک خانه دارو میکوبن

منم قبول دارم استارتر شاید واقعا قصدش کوبیدن نبوده ولی متن تاپیکش باعث سوءتفاهم و بحث میشه

اخه بعضی‌ها الان میگن فلان شغل چیه اخه و مگه چقدر میدن و ...

من قبول دارم اصلا گیریم خانه داری راحت تر و مطلوب تر  منتی نیست که اگر کسی راضی نیس خب خانه‌دار شه

ولی از طرفی این توهین‌ها هم جالب نبود که من تو صفحات اول دیدم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

والا من هر چی زن خانه دار دیدم همه تا لنگ ظهر خوابن واسه خودشون مامان خودمم قبل شاغل شدنش همین‌طور ب ...

وینکه اطرافیان شما اینجطورین که دلیل نمیشه اکثریت اینجوری باشن گلم!

من همیشه ۷ بیدارم.

چه قبلا که کارمند بودم چه الان