2777
2789
عنوان

فرق زنان خانه دار شاغل که همیشه بحثه به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 5383 بازدید | 181 پست
چرا بد میکنیم چه مشکلی هست هرکس یه جور انتخابشه منم منظور پربازدیدا چن وقت پیش بود گفت جطکر خانوما ...

اصلا آدم هرچی کارش بیشتر باشه بهتر به اموراتش میرسه

بعضیا هستن هم درس میخونن هم خونه داری میکنن میبینی از کلی مجرد خونه بابا هم بهتر درس میخونن

به همین خاطره گاهی آدمای پرمشغله‌تر رو درک نمیکنیم چطور به کاراشون میرسن

مشکل کار شما اینه چنتا خانوم تنبل دیدین دارین به همه ربط میدین و کلی میگین

خب یه جورایی دارین به رخ میکشین قبول کنید

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

کاری به تاپیکای دیگه ندارم ولی کلا نوع صحبت کردنت حس بدی میده بهمانگار که از بالا به پایین نگاه می‌ک ...

این شرایط انتخاب خودش بوده می‌تونه بمونه خونه به موقع غذا درست کنه یا می‌تونه همین وضع رو ادامه بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خانه دارم....قبلا ۹ سال کارمند بودم بیشتر وقت اضافه می آوردم به تفریح و خیلی چیزای دیگه هم می‌رسیدم اما الان در حال حاضر خانه دارم وقتم کم میارم والا ....صبح ها هم بچه رو راه میندازم برای مدرسه دیگه بیدارم کارامو میکنم کلاس میرم والا وقت سرخاروندن نمیمونه 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

عزیزم . دلم خواست بغلت کنم .

خیلی توپیدن بهت . 

بهشون توجه نکن . 

واقعا شاغل بودن در کنار خانه داری سخته ، اما به هرحال زندگی آدم نظم داره . و وقتی حقوق میگیری بهترین لذت دنیاست . کاش منم هم کارمند یا شاغل بودم هم خانه داریمو انجام میدادم . الان که خانه دارم و هیچ پولی ندارم همش خسته و کسل و افسرده ام ، حتی خانه داریمم خوب انجام نمیدم . . موفق باشی عزیزم . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

وااای دخترا چتونه؟!!!

چرا اینهمه پریدید به اسی؟!!! 

چیزی نگفت که بنده خدا... 

گفت چون کارمنده الان برنجش رو گذاشته دم.. 

اینهمه خشم و حرص چرا آخه؟!!!

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

دقیقا اون تاپیکی ک میکی من خوندم

قفل بود نتوستم چیزی بگم

نمیدونم چرا کسایی ک از شاغل بودن بد میگفتن پر از عقده بودن و از روی حرص حسادت حرف میزدن

ادم عادی نمیاد کار کسیو کوچیک کنه 

دقیقا همون استارتر میگفت تا دو میخوابم خوشحالم حمال کسی نیستم

چندتا تاپیک قبلی گفته بود با شوهرم دعوام شده ک نذاشته درس بخونم برم سر کارر

دقیقا مشخصه آرزوش شاغل بودنه بعد میاد میگه خوشحالم حمال نیستم

با این ادبیات خرف زدن مشخصه از حرص و حسادته

اگر ن مادر خود من خانه داره من شاغل میکه هرکی ی مدل دوست داره حال دلش خوشه 

خوب بد وجود نداره 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این شرایط انتخاب خودش بوده می‌تونه بمونه خونه به موقع غذا درست کنه یا می‌تونه همین وضع رو ادامه بده

هرکسی خودش برای خودش تصمیم میگیره ولی واقعا چرا می‌خوایم هی به بقیه ثابت کنیم ما توی شرایط سخت تری نسبت به بقیه هستیم؟

دلم برای زنان شاغل میسوزه هم کار خونه انجام یدن هم بیرون

نمیدونن چقدر فرسوده میشن و تو پیری بیمار میشن البته همه نه ولی اکثرا اینجوری اند 

تو فامیلامون همه زنای شاغل بازنشسته. یا مریضن یا‌ فرسوده هستن و خیلی بزرگتر از همسن و سالاشونن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند