2777
2789
عنوان

امشب سریال قاضی رو دیدید 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 36 پست
دقیقا چقدر دلم گرفت💔

تنها دارایی و حقوق زن تو قانون ما یدونه مهریه اس اونم کم کم دارن جمعش میکنن یروز میگن بیشتر از ۱۴ تا قبول نیست یروز مالیات میزارن   

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا تواین مملکت باید شانس بیاری

گیرپدر خوب یا همسرخوب بیفتن

وگرنه باقانون به هیچجا نمیشه برسی

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
با اینا بحث نکن اینا میان یقه چاک میدن و میگن زنا از پدرشون نصف برادر ارث میبرن چون از شوهرشون ارث م ...

حتی دیه جنین دختر از پسر کمتره و اوج بدبختی حتی دیه جنینی که جنسیت معلوم نیست از دختر بیشتره   

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ببین شبه عمد بود

خانومه نباید تو بارداری ورزش سنگین انجام میداد اما رعایت نکرد بخاطر همین نمیشد کامل اثبات کرد که سقط بچه غیرعمد بوده

دختری از دیار نی نی سایت سیتی! بله، نی نی سایت.. شهری که هرگز نمیخوابد😎

حتی دیه جنین دختر از پسر کمتره و اوج بدبختی حتی دیه جنینی که جنسیت معلوم نیست از دختر بیشتره

خدا لعنت باعث و بان. ی شو مگه پسر چیکار میکنه که دختر نمیکنه 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18