من مامانم رحمشو دراوردن دادن نمونه برداری حالم خیلی بده استرس دارم بعد احوالپرسی کرد گفتم والا دلشوره دارم گفت خب سرطان باشه چ اشکال داره بعد گفتم از شیمی درمانی میترسم (چون خواهرم اینجور بود و خیلی سختی کشیدیم)بازم گفت شیمی درمانی کنن چه ایرادی داره یعنی ی دلگرمی نداد بگه انشالله چیزی نیست و نگران نباش و فلان بعد موقعی ک بابای خودش مریض بود انقد حالش بد بود ک نگو اونوقت درک نکرد نباید ب منم اینجور بگه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جدی عزیزم؟ قبل اینکه رحمشو درارن نمونه برداریش جوابش چی بود بعدش چی بود ک درش اوردن؟
کلا هم قبلش هم بعدش بهش گفتن توده سرطانی هست قبل از عمل یک دوره پرتو درمانی رفت رحمش ک برداشت دیگه گفتن به جای دیگه ای از بدنت نزده خداروشکر الان یک سال و نیمه هیچ خبری از سرطان نیست فقط روزای اول توی لثه اش کیست آورد ک گفتن از عوارض بیماریش هست