2777
2789

دندونام درد میکرد و مسکن خوردم شرایط دندونپزشک رفتن ندارم وگرنه تا الان میرفتم 

یبار بلال خوردم و دندون عقبم شکست ولثه ام ابسه کرد ولی هرکاری میکنم خوب نمیشه.میترسم سرطان باشه؟😭

الان۵ماهه مونده.کسی هست اینجوری شده باشه و خوب شده؟غیراز دکتر رفتن میشه بگید چیکار کنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا نکنه سرطان باشه عزیزم انشالله که هیچی نیست اگر شرایط رفتن دکتر نداری برو دارو خونه از دخترشون بپرس راهنمایی میکنن ولی فکر‌میکنم چرک باشه

برای حاجتم یه صلوات بفرستید اگر‌ممکنه🌹🌹🌹

من طوری آبسه کرد که نصف صورتم ورم داشت غیر از دکتر راهی نمیدونم چون آنتی بیوتیک زیاد خوردم اثر نکردو ...

دکتر رفتی دارو داد یا آمپول؟

بهت گفت باید بکشیش یا درستش کنی؟

میدونی، اگه آمپول بنویسه میتونم برم ولی اگه باید درستش کنی پول درست کردنشو ندارم.

نمیدونم اخه بسته اس که🥲

یکی از نزدیکان من دندونش شکسته بود رفت دکتر درستش کرد ولی از مواد پر کردن دندون توی‌لثه‌اش گیر کرد مدتها درگیر بود بهش گفتن باید جراحی بشه یه دکتر عمومی با پنس براش درآورد اونم در ظاهر اصلا چیزی نشون نمیداد گفتم تجربه‌اش رو بگم شاید براش شما هم همین باشه

یکی از نزدیکان من دندونش شکسته بود رفت دکتر درستش کرد ولی از مواد پر کردن دندون توی‌لثه‌اش گیر کرد م ...

ممنونم که تجربتون رو باهام به اشتراک گذاشتید🌱

پس فکر کنم چاره ای نیست جز مراجعه🥲