2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

که اگر به چیزی فکر کنی میاد سمتت؟نه

اما به اینکه اگر تلاش کنی خدا راهو واست میسازه اره،همون جمله ک میگن از تو حرکت از خدا برکت

هزااار بار دیدم و لمسش کردم تو زندگیم

از یه کاری ک میترسم وقتی حرکت میکنم و میرم تو دلش میبینم اونقدرم ترسناک نبوده و مسیر داره هموار میشه

ننیجه دیدی شما؟

من شکر گزاری میکنم و پاکسازی

حتی شده روزی دو دیقه

به نیت پاکسازی تو این هوا برای پرنده ها غذا و آب میزارم

در توانم به نیازمندی کمک میکنم هرچند ناچیز

برای کوچکترین داشته ام قدر دانم و بخدا میگم سپاسگذارم که بی منت و مجانی فلان نعمت و دادی خدایاشکرت

میگم خدایا نعمت هاتو تو زندگیم برام حفظ کن و... 

خداروشکر راضی ام حسم خوبه توقعم پایین اومده

بیشتر قدر میدونم

حتی یه لیوان آب ک میخورم

یه قانون اینه ک کار خوبی خواستی کنی قبلش نیت کنی بگی خدایا فلان کار و محض رضای خودت میکنم تو هم بمن نگاه کن مثلا فلان خواستمو به راحتی بهم بده

این به راحتی گفتن خیلی مهمه

چون ممکنه یه چیزیو از خدا بخوای بقولی جذبتم بشه ولی به سختی یا دیر تر

پس باید بگی خدایا شکرت مثلاً به راحتی و آسونی به لطف تو شاغل شدم😍

غیبت دوروغ حسادت میگن سعی کنید نداشته باشید چون انرژی منفی دارن پس ازت خواسته رو دور میکنن

خداروشکر تا جایی که بتونم سعی میکنم انجام بدم و راضی ام

بله اما اینکه دقیقا چه طوری جذب میکنی رو نمیدونم

طبق تجربم انگار وقتی به قصد جذب کردن به موضوعی فکر کنی نمیشه یه جورای معلوم میشه اون خواسته از روی نیاز و حس نداشتنه یا واقعا چیزیه ک میخوای

بیشتر حست مهمه و نباید خیلی اصرار به داشتن چیزی کنی

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!