2777
2789
بسلامتی عزیزم من پیدا کردن اسم شده مثل کابوس برام

سلامت باشی

دقیقا منم همین بودم خیلی درگیر بودم

دیگه درحال حاضر ازین اسم خوشمون اومد

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرااآراد بهش میاد و آرش و علی اینا عالین

نمیدونم چرا اینجور شدم البته کلا آدم سختی ام واسه یه روسری ده بار میرم بازار الان برای این بچه دیگه بدترم

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
یارا هم قشنگه واقعا چند سالشه

چهار سالش‌

اسم خیلی سلیقه‌ای هست باید به دلت بشینه

خودم از زمان دانشجوییم دو تا اسم به دلم نشست که الان روی اسم کاربریم هم هست یارا و والا پسرمم دنیا اومد اسمش رو یارا گذاشتم خیلیا گفتن دخترا هم میزارن برام مهم نبودچون در اصل اسمش پسرانه‌اس و معنیش از صفتهای مردونه‌اس 

آریا. اهورا.. آروین...بعدم مگه حتما اسم باید ست باشه؟خودتو محدود نکن، قشنگ ترین اسم پسری که دوست دار ...

بابا شوهرم خیلی گیره میگه اسم بچه اولی رو تو گذاشتی بزار اینو من بزارم اسم هوایی که میگه هم خوشم نمیاد

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید