2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتار این پسره یعنی چی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
مردا کلا غیر قابل پیش بینی انداین نظرمنهمث کراش من که تا دیروز خودش گفت باهم هماهنگ کنیم همو ببینیم ...

دیقا اینم میدونی چنبار اومده بود و من به خودم فش میدادم چرا انقد بد جوابشو دادم 

گفتم یه قدمی بردارم ...ولی لیاقت ندارن، همون باید سگ محلشون کنی!!

یه مدته درگیر کراشمم شاید راجبش تاپیک زیاد بزنم ،تجربه ندارم ب راهنمایی هاتون نیازمندم😂تحملم کنید.با تشکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی این حرفا که کار داره و فلان تو کت من نمیره بابا یه پیام چقد طول میکشع؟؟خودش نمیخاد پیام هم دا ...

عزیزم خب شاید کار داره الان ببین رل من واقعا میدونم دیگه درگیره اوایل که اشنا میخواستیم بشیم خیلی نمیتونست حرف بزنه بعد من سر همین گفتم نمیخوامت دیگه اونم کلی باهام حرف زد صدبار گفتم میرم اخر سر گفت بخدا درستش میکنم دست منکه نیست 

میگم ساید برا توهم همینجوریه دلم که روشنه چیبگم خودم صبور نبودم الان خیلی صبرم زیاد شده میگم توهم صبر کن بخوادت میاد حالا لج نکن جواب نمیدم فلان از من بدتر😂

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
دیقا اینم میدونی چنبار اومده بود و من به خودم فش میدادم چرا انقد بد جوابشو دادم گفتم یه قدمی بردارم ...

دقیقااااااا الان اینم تو اینستا زرت و زرت استوریمو میبینه ولی تو تلگرام سین زد و چیزی نگفت دیگه

چندبار کردم برم سرفحش و بکشم بهشااا ولی جلوی خودمو گرفتم

چاره ای جز صبر نداریم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

خوب بعد تو الان چی میگی خودم و اینا دوسش دارم چرا قبول نکردی

میخاستم ناز کنم خیر سرم😂😂👌

یه مدته درگیر کراشمم شاید راجبش تاپیک زیاد بزنم ،تجربه ندارم ب راهنمایی هاتون نیازمندم😂تحملم کنید.با تشکر

عزیزم خب شاید کار داره الان ببین رل من واقعا میدونم دیگه درگیره اوایل که اشنا میخواستیم بشیم خیلی نم ...

😂انتظار خیییلی سخته

😂انتظار خیییلی سخته

خیلی درکت میکنم بخدا ولی میگم صبور باش نفس عمیق بکش هر چی بخواد پیش میاد تو جلوشو نمیتونی بگیری

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
دقیقااااااا الان اینم تو اینستا زرت و زرت استوریمو میبینه ولی تو تلگرام سین زد و چیزی نگفت دیگهچندبا ...

من احتمالا تا آخر هفته صبر کنم بعد از همه جا بلاک آنفالو ریمو👌بخاطر آرامش خودم،همش تو تنشم

من احتمالا تا آخر هفته صبر کنم بعد از همه جا بلاک آنفالو ریمو👌بخاطر آرامش خودم،همش تو تنشم

هوووم

منم بعد امتحان قشنگ حرفمو میزنم و بلاک 

چون اصلا تو حوزه ی کاری هم قرار بود کمکم کنه که هیچی دیگه کلی معطلش موندم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇