2777
2789
هدیه بودهمه چی داشتعیار و وزن و همهههه چیاز پلمپ دراورد متوجه شد

چرا از پلمپ در آورد ؟ من سکه زیاد خرید و فروش کردم ولی هیچوقت از پلمپ در نیاورد . پوکه سکه مشخص میکنه از کجا خریداری شده ‌. ساده نگذر . شکایت کن .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا از پلمپ در آورد ؟ من سکه زیاد خرید و فروش کردم ولی هیچوقت از پلمپ در نیاورد . پوکه سکه مشخص میکن ...

پوکه چیه؟ اون کارت دورش منظورتونه؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چرا از پلمپ در آورد ؟ من سکه زیاد خرید و فروش کردم ولی هیچوقت از پلمپ در نیاورد . پوکه سکه مشخص میکن ...

سکه هایی مثه نیم و ربع و تمام و یا سکه های بانکی رو از پلمپ خارج نمیکنن

اما پارسیان رو از پلمپ خارج میکنن

من زیاد سکه خرید و فروش کردم . معمولا اصلا باز نمیکنن .

شاید شک کرده. من یه سری یه تعداد سکه بهار میخواستم بفروشم. همه رو برداشت. ولی به دوتاشون شک کرد بازشون کرد که دید مشکلی ندارن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سکه هایی مثه نیم و ربع و تمام و یا سکه های بانکی رو از پلمپ خارج نمیکنناما پارسیان رو از پلمپ خارج م ...

ولی باز یه شکواییه بنویس تو اتحادیه طلا فروشا . ایشاا... بتونی به حقت برسی

ولی باز یه شکواییه بنویس تو اتحادیه طلا فروشا . ایشاا... بتونی به حقت برسی

حالا اونی که ازم برداشت اشنا بود

ولی واقعا باورم نمیشه

هرچی حرارت میداد تکوووون نمیخورد

کشید روی سنگ محک

اون اسید رو که ریخت روش علامتش ناپدید شد کلا