2777
2789

دوستای عزیزم شاید اونایی که سن وسالشون کمه چون فشارخونشون فعلا مشکلی نداره وبالا نمیره اصلا نمیدونن چقدر خطرناکه اما پدرمادرتون وعزیزانی که سن و سالشون دیگه داره میره بالا دچارش میشن پس این اطلاعات کمکتون میکنه هم مراقب خودتون باشین هم خانواده عزیزتون 

اول علائم فشارخون ومیگم

سردرد شدید پشت سر قسمت پائین 

تپش قلب 

احساس تنگی نفس و گر گرفتگی 

و درموارد شدید که فشار بیش ازحد بالا میره خونریزی بینی 

حالا چیکارا میشه برای کنترل فشارخون انجام داد

همه این موارد مهم هستن با اینکه ممکنه ساده به نظر بیان ولی خیلی میتونه موثرباشه

اگه میخواین فشارخونتون همیشه تنظیم باشه به این  نکاتی که میگم همیشه عمل کنینص

نمک کم بخورین

اضافه وزن نداشته باشین

حتما حتما روزی نیم ساعت پیاده روی کنین تا رگهای بدنتون انعطافشونو ازدست نده وسالم بمونن

سبزیجات زیاد بخورین

ویتامین دی بدنتون حتما باید چک بشه پائین نباشه هرماه یه دونه ویتامین دی پنج هزار بخور این خیلی خیلی مهمه چون تو ویتامین دی ماده ای هست که نمیزاره فشارخون بالا بره

چرب وچیلی زیادنخورین مراقب کبدتون باشین

حواستون به کلیه هاتون باشه هیچ وقت ادرارتونو نگه ندارین خیلی ضرر داره 

استرستونم کنترل کنین 

درمواقع اورژانسی وقتی فشارتون بیش ازحد بالا رفت و حتی قرصم نتونست بیاره پایین سریعا نوک انگشتتو با یه سوزن تمیز ضدعفونی شده سوراخ کنین بزارین  یه کم خون بیاد ازش اینکار باعث میشه سکته نکنین خدای نکرده

واینکه روزی پنج الی شیش لیوان اب بخورین که خونتون غلیظ نباشه فشارخونم کاهش پیدا میکنه

متاسفانه بعضی وقتا طرف بخاطراینکه ارثی فشارخونش بالا میره باید قرصم مصرف کنه درکنار این کارا..اما اگه با انجام این مواردی که گفتم مشکل فشارخونتون حل شد دیگه نیازی به قرص ندارین .فقط وقتایی که  فشارتون میره بالا یه قرص بندازین حتما 

با ارزوی سلامتی برای شما😍

😭متاسفانه من ۳۳سالمه فشار خون یکم بالاس هرشب قبل خواب دعا میکنم بالا نره خسته شدم‌.فشار بالا همراه با سرگیجه دارم دعاکنید حالم خوب بشه

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

😭متاسفانه من ۳۳سالمه فشار خون یکم بالاس هرشب قبل خواب دعا میکنم بالا نره خسته شدم‌.فشار بالا همراه ...

ریشه یابی کن ببین علتش چیه عزیزم اگه برطرف شه احتمال زیاد دیگه بالانمیره نگران نباش میشه کنترلش کرد...قرص فشار میخوری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریشه یابی کن ببین علتش چیه عزیزم اگه برطرف شه احتمال زیاد دیگه بالانمیره نگران نباش میشه کنترلش کرد. ...

بله قرص متورال😔اونم میخورم حالت منگ میشم 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

خب قرص آتنلول پنجاه گرمی بخور هیچ عوارضی نداره دو درجه فشارخونو کاهش میده ..فشارت چقدر بالامیره ؟اگه تا چهارده بالا میره این قرص مناسبته ..این کارایی که نوشتمو حتما انجام بده شایداصلا خوب خوب شدی عزیزم...من یه بار سی ودوسالم بود فشارم رفت شونزده زد همه جامو داغون کرد خیلی خطرناکه ...الان دیگه بالا نمیره اون موقع ویتامین دی بدنم هشت بود یه کم کبدم چرب بود و اندازه پنج کیلو اضافه وزن داشتم تحرکمم کم بود پیاده روی نمیکردم..اما اینارو که برطرف کردم دیگه خداروشکر سالهاست بالانمیره مگر وقتایی که زیاد عصبی میشم واسترس دارم یا تو خوردن بعضی چیزا ناپرهیزی میکنم .اون موقع تا سه ماه دکتر برام قرص آتنلول پنجاه گرم نوشت کم کم وقتی ویتامین دی بدنم بالارفت و اون مواردی که گفتمو رعایت کردم خوبه خوب شدم...انشالله شمام خوب میشی اصلا نگران نباش...فقط برو ازمایش بده ببین علتش چیه که بالا میره