2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 49035 بازدید | 372 پست

تو این پیاما که اون بدبخت ننه زنده که خیلی دوست داره وباشعوره مشکلت چیه فکر کنم از دوست داشتن زیادش خودتم نمیدونی چکار کنی میخوای بیست وچهاری باهات باشه ولی خوب زندگی خرج داره کارای دیگه هم هست 

داری خودتو براش لوس میکنی تو هم یه کارایی برای خودت دست وپا کن که زیاد منتظر توجه اون نباشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل این دوتا جوون عشق وعلاقه یه طرفه ست اسی وابستگی وعلاقه شدید پیدا کرده طرفش ولی معمولیه وشایدم هیچی این نامزدی به ازدواجم برسه تهش طلاق سر نگیره بهتر نشوناشو بده بره یه ماه افسردگی بگیری بهتر از یه عمر اوقات تلخیه 

عزیزم احتمال خیانتش خیلی بالاس حتی گوشیشو به من نداد ک عکساشو ببینم در صورتی با سیاست پیش رفتم قبلام ...

کاش بپذیربم گوشی یه چیز شخصیه .و هیچ کس اجازه نداره سمتش بره .اگه نمیتونیم ابنو بپذیربم پس ازدواج نکنیم بهتره 

کاش بپذیربم گوشی یه چیز شخصیه .و هیچ کس اجازه نداره سمتش بره .اگه نمیتونیم ابنو بپذیربم پس ازدواج نک ...

چند سال پیش گوشی همسرم خراب شده بود مجبور شد گوشی منو بگیره حتی خطشم عوض کرد بعد دو روز که گوشیم رو تحویل داد دیدم یه شماره که فقطرقم آخرش فرق میکرد تو اون دور روز بارها و بارها با همسرم تماس داشته کنجکاو شدم زنگ زدم دیدم دوست دخترش بوده .این اولین باره بعد چند سال در مورد خیانتش دارم حرف میزنم فقط خواستم بگم بعد ازدواج دیگه گوشی یه وسیله شخصی نیست اگه طرف ریگی به کفش نباشه رمز گوشی رو به همسرش میگه 

نظر شمام محترم☑️

اسی برخلاف همه نمی‌دونم چرا من باهات هم نظرم .عزیزم یه مشاور کار بلد برو اگه تاییدت کرد حتی یه لحظه هم شک نکن ما اومدیم برا زندگی کردن نه اصلاح دیگران .تو عاقلی من خودم عشق کورم کرد خیلی چیزا رو ندیدم اما خونه بابات باشی تا موهات سفید بشه بهتر از اینه که چند سال از عمر تو صرف اصلاح یکی دیگه کنی

چند سال پیش گوشی همسرم خراب شده بود مجبور شد گوشی منو بگیره حتی خطشم عوض کرد بعد دو روز که گوشیم رو ...

دقیقا منظورم اینه که وقتی گوشی همسرتون دستتون باشه به مشکل بر میخوربد .فقط حالتون بد میشه پس با ارامش زندگیتونون رو کنید و بنا رو به این بذاربد که همه چیز اوکیه 

دقیقا منظورم اینه که وقتی گوشی همسرتون دستتون باشه به مشکل بر میخوربد .فقط حالتون بد میشه پس با ارام ...

شاید درست بگی اما این بنده خدا نامزده .می‌تونه یه جوری دیگه به آرامش برسه 

عزیزم احتمال خیانتش خیلی بالاس حتی گوشیشو به من نداد ک عکساشو ببینم در صورتی با سیاست پیش رفتم قبلام ...

خوب کردی گفتی اتفاقا 

حتی مدتی جدا بشین تا بفهمین واقعا همدیگه رو دوست دارین یا نه 

All is one 
شاید درست بگی اما این بنده خدا نامزده .می‌تونه یه جوری دیگه به آرامش برسه

به خدا من نگران اینم با این حالت تهاجمی پسره ولش کنه و بعد این دختر بفهمه در موردش اشتباه مبکرده و از دستش بده وگرنه قبول دارم بهترین زمان الانه که تصمیم درست رو بگیره نه اینکه بذاره بعد از عقد و ازدواج .برن مشاور با ارامش و دوستی بهتره .با دعوا و توهین و قهر و جنگ که نمیشه .اینجوری یه مدت صورت مسیله پاک میشه و خوب میشن باز دوبارت مشکلات شروع میشه 

ن🫠

شاید یکی از دلایل بد خلقیش همین باشه. خوب دختر و پسر تو دوران عقد باید کنار هم باشن تا مهرشون بیشتر بشه به هم. شما هم که میگی نه بیرون میریم نه خونه ی هم. بهتون اجازه نمیدن یا خودتون نمیرید؟؟