2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48743 بازدید | 372 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشاوره قبل از دواج رفتین ؟ 

شما خواسته هات و بهش بگو واضح بدون جنگ 

بگو من دوست دارم ببینم بهم ابراز میکنی

بعضی مردا خجالت میکشن

یا اینکه بلد نیستن چون خداروشکر تجربه ندارن این چیزا رو

بهش بگو اینکه دلت برام تنگ بشه بهم زنگ بزنی روی غرورت پا نذاشتی اینکه بیای من و ببینی گناه نیست.

من مثلا محرم ترین فرد زندگیتم توقع زیادیه؟ روح من و درک کن. بهش میتونی مهلت بدی خودش و عوض کنه اگه نکرد یادکرد درهرحال پیش مشاور خوب برید و بگین مشکلتون .آن شاءاللَّه هرچی خیره عزیزم.دنیای بعداز طلاق هم همچین گل و بلبل نیست.. مردا قلبشون دستت بیاد قلقش وپیدا کنی دیگه میاد تو مشتت .از این کانالای اموزش خونواده و زوج درمانی هست توی ایتا...اگه دوستش داری از دوره اموزشی اقای حسینی و... میتونی استفاده کنی.... @mohammadi2i اینم ی کانال ازدواج هست مشاورش استفاده کردم خیلی خوبه. تلفنی میتونید حرف بزنید .اگه تهرانید که حضورا حتما برید پیششون.. در کل آقایون بیشتر ذهنشون درگیر کار و پول درآوردن. یه حدیثی هم هست میگه مغز۱۰ جزء داره و برای خانم ها ۹ جزءش از محبت وعشق پر شده .و خب حق هم دارن که توقع توجه داشته باشن...ان شاءالله به دعای امام زمان خوشبخت باشی عزیزدلم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
چقد رفتارات تو باسن نرو و بجگونس:/😑

پروفت خیلی باحاله😂 همیشه میخندم بهش🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

الان درست شدهکارش اینه از صب تا 8و 9 شب سرکارهولی یه بار میگفت من زنگ نمیزنم که تو تو خانوادت معذب ن ...

زر میزنه .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

اخه شما ظاهر قضیه رو میبینیوقتی زنگ زد صداش خیلی بالا بود فقط تو چت اینجوریه بخدا

بمیرم ناراحت نشی گلم ولی بنظرم این رابطه اخرو عاقبت نداره کسی ک الان ن برا تفریح وقت داره ن حتی پنج دقیقه حرف زدن اونم ازپیام دادنش ک هی میخواد ازسربازت کنه مطمعن باش فرداروزی بدترمیشه شایدمن سنم ب نصیحت نخوره ولی اندازه ی ادم صدساله کشیدم دیدم الان تمومش کنی بهتر تافردا همه چیت ازدست بدی بگی بلانصبت عجب گوهی خوردم🙂💔

وقتی از دستش بدی میفهمی عجب چیزیو از دست دادی

مثه این صبور و آروم کم میر میاد

بنده خدا دلم براش سوخت

هر چه زودتر بهم بزن اگه دیگه دوسش نداری

ولی اگه حس میکنی ذره ای دوسش داری و دلنه باهاش باشی اینجوری تخریبش نکن سعی کن درست کنی رابطه رو

بچه بازی دربیار

اگه نامزدت چیز بدی داشت حداقل ما نی نی سایتیا از مدل جواب دادنش میتونستیم بفهمیم

تروخدا نکن 

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
عزیزم شما که نامزادت رو دوست داری این اسکرین شات ها رو ازش میذاری که همه توهین کنن و هر چی خواستن در ...

عالی👏🏻👏🏻

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
آخه مهربونم نیس دلمو به کدوم رفتارش خوش کنممنم دقیقا اوضاعم همین بودمن که همیشه اینجوری رفتار نمیکنم ...

اسی من کاملا بهت حق میدم عریزم نه تنها واسه شما بلکه هر کدوم از ما ها هم بودیم برامون سخت بود . شوهر منم یه چنین خصوصیاتی داشت و رفتار های منم خیلی مشابه شما بود که این اشتباه محضه ‌ اسی جان به نظرم یه مدت  نسبت به رفتاراش بی تفاوت باش بهش نشون بده بدون اون هم شادی . الان فقط  نشون دادی وابسته ای و حال خوبت به اون بستگی داره.  عزیزم  زیاد در دسترس نباشی خودسوزی یکم جمع و جور میکنه