2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 49783 بازدید | 373 پست

اگر کسی دوست داشته باشه با وجود مشغله هاش بازم یه تایم هرچند کوچیک برات پیدا میکنه و به خواستت اهمیت میده 

منم با کسی قرار نامزد کنم که کارش از صبح زود تا بعضی وقتا حتی 2شب ولی وقتی میرفت خونه بهم زنگ میزد هرچند مکالممون کوتاه باشه یه وقتایی از خستگی وسط چت هامون خوابش میبرد

ن به مادرش نمیگم اکه فردا نگه بهم بزنیم سعی میکنم درستش کنیم

بهش بگو من امشب یه مقدار تند برخورد کردم  واقعا دوست ندارم بینمون بحث و دعوا باشه 

ولی واقعا صبرم لبریز شد 

قطعا آدم از مهم ترین آدم زندگیش یه سری توقع های دیگه داره نسبت به بقیه 

می‌دونم کار میکنی خسته ای 

واقعا خسته میشی 

ولی از این 24 ساعت شبانه روز 

خب من توقع داشتم یه وقتی هم اختصاص بدی به من 

( حالا اینو بگو دیگه هی بهش زنگ نزن یا پیام نده که چرا بهم اهمیت نمیدی چرا دوستم نداری چرا توجه نمیکنی 

اگر چند روز بعدش زنگ زد که شما هم  هی چند روز یه بار زنگ بزن 

همش آویزون  نباش بذار دلش تنگ بشه 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خدا ولی دم این پسرا گرم ک تحمل میکنن این رفتارا رو

من همیشه میگم تو این زمونه مرد بودن خیلی سخته خداشاهده من تحمل این رفتار و توقع هارو ندارم همون بهتر زنم

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سلام عزیزای دلم♥️🌹دخترای شیک پوش اگر لباس های زیبا و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه "سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و به سایتمون سر بزنید کلی کار خوشگل دیگه هم داریم حتما ببینید و سفارش بدید

🧷پیج اینستامون: sanjagh.collection

🧷سایت پوشاک سنجاق sanjaghcollection

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

وای خدا ولی دم این پسرا گرم ک تحمل میکنن این رفتارا رو

اکثر خانم هایی که اینجا تاپیک میزنن شوهرم فلان حرفو زد شوهرم این کارو کرد 

کسی چه می‌دونه ؟!!

شاید خودشون بدتر هستن 

شاید خودشون حرفای خیلی بدتری زدن که در اینو در جوابش شنیدن

ولی هیچکس نمیاد بگه من بدم 

همشون میگن من مظلومم 

من هیچی نگفتم شوهرم این حرفو بهم زد 

من بیشتر فک میکنم شما هیجانی تصمیم گرفتی دعواش کنی و بعدش بشدت پشیمونی،و بهت میخوره سنت کم باشه و یکم ناپخته رفتارمیکنی،البته اینا ک گفتم بد نیس چون خودمم بعد عروسی با همسرم خیلی بحث و جدل داشتیم اونم دعواهای شدید اون زود عصبی میشد منم زودرنج بودم سریع بهم برمیخورد و بعدم دوتامونم لجبازی،ولی یچیز باعث شد باهم بمونیم و جدا نشیم اونم علاقمون بهم دیگه بود،تنها چیزی ک تو لجبازی از هم دریغ نمیکردیم این بود ک بهمدیگه میگفتیم دوستت دارم و همین باعث نرم شدن رفتارمون میشد

من بیشتر فک میکنم شما هیجانی تصمیم گرفتی دعواش کنی و بعدش بشدت پشیمونی،و بهت میخوره سنت کم باشه و یک ...

منم خیلی دوسش دارم 

اولین کسی ک شروع کننده ی این بود ک ازت خوشم نمیاد نامزدم بود

هر چند به شوخی میگفت ناراحت شدم و دوس دلشتم یه جایی تلافی کنم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

واقعا نگران شدم کاش داداشم و پسرم ازدواج نکنن.واقعا ریسکه.حیف ارامششون نیست اعصابشونو مگه از سر راه اوردن!!

مراقب زندگیت که نیستی عزیزم حداقل بخاطر خدا و انسانیت باهاش اینجوری رفتار نکن گناه داره دلم خیلی سوخت

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫