2777
2789

چند روزه تو قفسه سینم احساس سنگینی میکنم 

انگار لقمه گیر کرده 

بعضی وقتا اون حس تو میاد تو گلوم 

بادگلو ام زیاد میزنم و وقتی بادگلو میزنم یکم بهتر میشه اون حس 

سوزش معده اما به هیچ وجه ندارم

فقط بعضی وقتا حالت تهوع دارم 

اینا میتونه از رفلاکس باشه؟

اخه رفتم دکتر گفت اسید معدت یکم زیاده  

بهم پنتو پرازول داد سه روزه میخورم تغییری نکردم 

لطفا اگر تجربه دارید برای درمانش بهم بگید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماام احساس میکنی چیزی تو گلوت یا تو قفسه سینت هست؟

نه اینجوری ولی حس سنگینی توی قفسه سینه داشتم و ببخشید مدام باد گلو میزدم تا دلت بخواد دکتر رفتم واخر سر داروهای آرامبخش به دادم رسید

خدایا شکرت 

منم همین مشکلو داشتم لیبروسی و فاموتیدین بخور اگه بهتر نشدی ...حتما یه متخصص گوارش یا داخلی برو ازمایش مینویسه نشون میده مال من عفونت معده بود

یک روزی می‌رسه که منم بالاخره همه‌ی دایرکتامو جواب می‌دم، از چنلایی که هیچوقت پست‌هاشونو نگاه نمی‌کنم لفت می‌دم، اکسپلورم رو درست می‌کنم و کسایی که نمی‌شناسم رو آنفالو ریمو می‌کنم. روزی که شاید بتونم ادعا کنم سلامت روانم برگشته...🚶‍♀️

علائمتون چیه شما؟ اون احساس گیر کردن لقمه تو گلو و قفسه سینه رو دارید؟

بله 

سردر درد مخصوصا پس سر الان کمترشده

احساس میکنم یه بادگلو گیر کرده رو گلوم یه مشت قرص و کپسول گیرمرده رو معده م 

حالت تهوع 

قفسه سینه تون چجوری میشه

بله سردر درد مخصوصا پس سر الان کمترشدهاحساس میکنم یه بادگلو گیر کرده رو گلوم یه مشت قرص و کپسول گیرم ...

قفسه سینم مشکلی نداره از همه مهمتر سوزش معده ام ندارم فقط و فقط به قول شما همش این حس رو دارم که انگار بادگلوم گیر کرده یا لقمه گیر کرده تو گلوم 

دقیقا منم فوق العاده استرسی ام

همینیکه که الان فک میکنین چیزی نباشه متاسفانه بد ترتون میکنه دوست من همش میگفت سر معده م یه چیزی گیر کرده رفت دکتر متخصص گوارش اندوسکوپی کرد هیچی نبود گفتن مال اعصابته 

خدایا شکرت