2777
2789
عنوان

همه اطرافیانم آیفون دار شدن یهویی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 53 پست
بله مث بهرام رادان و خانومش منم آیفن سلیقه ام نبود اس ۲۴ اولترا گرفتم

کیفیت دوربینش خوبه؟

منم با اندروید راحت ترم ولی میگن سانسونگ زود تر کاهش کیفیت دوربین میده و زودتر خراب میشه

نمیدونم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
وای تورو قرآن گیر ندین چ ربطی داره خواستم بگم نگن فیکه همین توهین ب کسی نکردم

ببخشیدعزیزم قصد بی احترامی نداشتم ،،

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولتراعه🤣🤣🤣

ای بابا با هوش مصنوعی گالریش عشق کن 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قسعی ماهی ۵ ، ۶ تومن چی؟

نه عزیزم فعلا ۱ تومن تو حسابم هست 

ماهی ۵۰۰  در میارم ک اینم ب درد قسط نمیخوره 

من باید جمع کنم بعد بخرم ک اونم چند سال طول بکشه😂😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
نه خب میان رده سامسونگ بگیر

سامسونگ داشتم  میخوام آیفون باشه ب قول دوستمون عکس های خوبی بگیرم  دوس دارم گوشی آیفون م تجربه کنم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ببخشیدعزیزم قصد بی احترامی نداشتم ،،

🥰عزیزی 

اوایل خیییلی ذوق داشتم الان نههه دیگ... فق خوشحالم آیفن نگرفتم ایشالاتوام ب زودی بگیری

چنده همینی ک گفتی ؟

۸۰ میلیون

🥲🥲🥲از قیمت ۱۴ پرومکس خبر داری؟؟ 

راستی از آیفون ها سر در میاری اگه عکس بزارم میتونی بگی کدوم ایفونه